Carbonite Online Backup – 90 de zile licenta GRATUITA

Carbonite Online Backup este un program eficient de salvare si recuperare a datelor. Costa 54.95$ pe an, si acum il puteti testa GRATUIT timp de 3 luni de zile.

De ce ar merita programul? Deoarece are cateva caracteristici diferite fata de concurenta.
In calculator vei avea instalat un program mic, care consuma foarte putine resurse. Monitorizeaza PC-ul in timp real si cauta fisierele noi sau modificate.

carbonite backup gratuit


Cand calculatorul nu mai este folosit (intra in modul Idle), Carbonite va face upload la fisierele detectate intr-o locatie online securizata.
Fisierele sunt criptate de doua ori inainte de a ajunge pe server si pot fi accesate doar de persoana al carei PC are programul instalat.

De asemenea, daca pierzi PC-ul, sau datele dispar din diverse motive, poti sa le recuperezi rapid cu doar cateva click-uri.
Pentru a obtine licenta GRATUITA accesati site-ul urmator si completati datele cerute:
https://www.carbonite.com/comktg/signup.aspx?lp=11&cmpid=LP_StaplesESP_1&email=&sourcetag=staplesesp

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

5 responses to “Carbonite Online Backup – 90 de zile licenta GRATUITA”

 1. Tweets that mention Carbonite Online Backup – 90 de zile licenta GRATUITA -- Topsy.com

  […] This post was mentioned on Twitter by Pahon Bogdan-Andrei, Radu. Radu said: Carbonite Online Backup – 90 de zile licenta GRATUITA: Carbonite Online Backup este un program eficient de salvare… https://bit.ly/95iCj6 […]

 2. AlexAMD

  Foarte util si eficient acest soft de backup.

 3. happyday

  cred ca am priceput. de vine hacherul de la articolul cu identificarea locatiei si-ti fura pc-ul, carbonitul asta iti da posibilitatea sa-ti recuperezi datele dar nu si nefericitul computer. deci, un motiv de bocet tot ar fi 🙂 .

  serios acum, comparativ cu acronis sau cu ceea ce poate windows 7 in materie de backup, asta cum e ?

  multumim, domnule radu, pentru ceea ce faceti pentru noi prin intermediul acestui blog minunat !

 4. cititor

  Multumesc, Radu pentru pont. Exact aseara mi s-a furat un Vaio de aproape 2.000 E si paguba fizica nu e atat de mare cat cea morala pentru ca am pierdut munca mea de ani de zile. Doar o parte o mai pot recupera de pe dvd-uri. Cu siguranta imi voi face abonament pentru ca de peste 1 an ii urmaresc pe cei de la Carbonite si au cea mai buna oferta in domeniu.

Leave a Reply