Microsoft Baseline Security Analyzer 2.2 – Securitatea Companiei tale Analizata

Microsoft Baseline Security Analyzer (MBSA) 2.2 este un utilitar GRATUIT, usor de folosit care este de folos companiilor mici si medii in a determina gradul de securitate conform recomandarilor Microsoft. Ofera de asemenea un ghid pentru remedierea problemelor depistate.
Cu ajutorul MBSA iti poti imbunatati procesul de management al securitatii, detectand cele mai frecvente greseli de securitate sau actualizari de securitate ce lipsesc din calculatoarele companiei.

Microsoft Baseline Security Analyzer


Construit pe structura Windows Update Agent si Microsoft Update, MBSA asigura compatibilitatea cu alte produse de management Microsoft: Microsoft Update (MU), Windows Server Update Services (WSUS), Systems Management Server (SMS) si Microsoft Operations Manager (MOM).

Programul va cauta gauri de securitate in conturile de administrator sau ale celorlalti utilizatori Windows, va avertiza asupra parolelor slabe utilizate, va scana pentru vulnerabilitati platformele IIS si SQL.
Are suport complet 64-bit, pentru Windows Server 2008, Windows Vista, Windows XP.

ms security analyzer companii


DOWNLOAD MSBSA 2.2:
https://filehippo.com/download_mbsa/
Detalii aditionale:
https://technet.microsoft.com/en-us/security/cc184923.aspx

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

3 responses to “Microsoft Baseline Security Analyzer 2.2 – Securitatea Companiei tale Analizata”

  1. 46Paul46

    Ma scuzati echipa faravirusi.com dar as avea o propunere de stire-oferta : de curand am vizitat site-ul http://www.giveawayoftheday.com si am gasit ca ofera o liceenta pe viata la un antivirus numit ELEMENT ANTIVIRUS…. dupa cum stiti oferta dureaza pana maine la ora 10:00….o sa incerc si eu sa il testez , dar am o intrebare daca nu va suparati : oare o fi un program antivirus bun? Eu sunt curios pentru ca n-am mai auzit pana acum de acest program…..

  2. 46Paul46

    @ Radu multumesc pentru lamurire…eram chiar speriat pentru ca , cum ti-am spus mai devreme , am incercat sa-l testez si eu ,dar nu vrea sa se instaleze….ajunsesem la un moment dat sa cred ca pc-ul meu e prea slab pentru acest tip de av..dar am gasit pe net system requirements si am vazut ca cere cu mult mai putine resurse……inseamna ca e antivirusul e defect , nu calculatorul meu .
    Inca odata multumiri pentru lamurire si ma scuzi pentru deranj…..Daca e sa mai vad asemenea oferte te anunt , dar sper sa fie de succes datile viitoare…

Leave a Reply