Site-ul Auslogics Disk Defrag este infectat – Alarma Falsa AVIRA

Produsele AVIRA AntiVir Premium si AVIRA Security Suite, prin componenta WebGuard detecteaza in mod eronat site-ul Auslogics Disk Defrag ca fiind infectat.
Mai precis, antivirusul alerteaza la accesarea link-ului direct de descarcare a produsului.

Disk Defrag de la Auslogics, nu numai ca este curat, dar reprezinta probabil cel mai bun program gratuit de defragmentare a PC-ului. Este de asemenea un concurent serios pentru alternativele sale cu bani.

site auslogics infectat alarma falsa avira


Speram ca alarma falsa va fi remediata cat mai curand.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

24 responses to “Site-ul Auslogics Disk Defrag este infectat – Alarma Falsa AVIRA”

 1. Dimy

  Avira cel care are cea mai buna rata de retectie :))
  pentru ca vede ce nu trebuie ca virus sincer ma asteptam la avira sa dea rateuri si astept sa dea si mai mari …

 2. MARIAN

  Tocmai din aceasta cauza am renuntat la avira si am ales avast. Prea multe alarme false

 3. gabriel

  N-am 10 minute de cand citeam comentariile tale in care ca de obicei aduceai elogii preaslavitei Avira in polemica ta cu cris ca iata …hop Avira a comis-o din nou .Iar la programe free pentru defragmentare ar trebui sa mentionezi si Defraggler. Eu cred ca se merita

 4. krotal

  Avira in stilul ei caracteristic !,…am instalat la un amic firewall pc tools si a inceput sa tipe,am scanat kitul de instalare si nimic,…ca sa nu am dureri de cap am instalat avast 5 alaturi de pc tools firewall.

 5. Nick

  Hmmm, nu mai zice nimeni:
  “Avira the best” ? 😈

 6. Tweets that mention Site-ul Auslogics Disk Defrag este infectat – Alarma Falsa AVIRA -- Topsy.com

  […] This post was mentioned on Twitter by Dragos Dogaru, Radu. Radu said: Site-ul Auslogics Disk Defrag este infectat – Alarma Falsa AVIRA: Produsele AVIRA AntiVir Premium si AVIRA Securit… https://bit.ly/avCRy4 […]

 7. yo9fah

  Avira a fost este şi va rămâne preferata multor generaţii întregi de aici înainte, fie că vreţi voi sau nu … ! Avira the best !!! 😉
  Este unul dintre cele mai light soluţii de securitate !

  PS: Mai zice cineva ceva de eset.ro !?

  1. happyday

   este unii, sireacii, care face fixatii aviroide si nu-si mai poate resuscita cutiuta cu neuroni dupe urma . ciodatenia mare iaste ca nici macar generatiurilor veetoare nu le mai lase sperante de tratament 😀 .
   e boli genetice avira asta imi pare ca.

  2. Nick

   Despre umbreluţa roşie care se deschide (de cele mai multe ori) atunci când nu trebuie şi rămâne închisă , cu încăpăţânare atunci când îţi crapă măseaua , se pot zice multe … 🙄
   PS. La Eset.ro a fo’ nevoie de ” ajutoru’ ” lu’ Google ca să bulibăşeasca un pic lucrurile ! Aviruţa nu are nevoie de ajutor la capitolu’ bulibăşeală , aici se descurcă minunat , chiar şi singurică ! 😈 😆

 8. nork

  Are dreptate yo9fah…Avira chiar este unul dintre cei mai buni 😉

 9. Cojocaru Silviu

  Avira a strambat nasul si cand a vazut o versiune beta a Bitdefender:

  https://www.theregister.co.uk/2010/08/10/avira_bitdefender_trojan_false_alarm/

 10. Sorinu

  Deja nu mai apare ca virusata pagina. Folosesc Avira Premium Security Suite. 🙂

 11. Adr

  Avira este într-adevăr una dintre cele mai bune soluții de securitate, referindu-ma aici doar la versiunea fără firewall. Nu o spun doar eu, puteți trage și singuri concluzii din testele av-comparatives. Asa că în loc să umpleți pagina de comentarii cu pretenții de comedianți, dar total nesărate și cu jigniri pe ici și colo, mai bine stați pe Facebook, măcar acolo nu dezinformați lumea.

  Ceea ce determină dacă un antivirus este foarte bun nu ține doar de rata de detecție și fanboysm (cum observ pe la unele persoane pe aici), ci în primul rând, din punctul meu de vedere, de raportul dintre rata de detecție și resursele pe care le consumă. Nu mă ajută deloc G-Data că e pe primul loc în teste dacă îmi face calculatorul “să geamă”, dar nici Eset că e sublim la resurse și scapă cu desăvârșire mulți dintre viruși.

  Așa că ajungem să căutăm un compromis: un consum de resurse destul de redus, detecție foarte bună și faptul că mai pot apărea unele False Positive-uri. Nu mai pot eu că a dat Avira false positive la un site pe care probabil nu o să-l vizitez prea curând spre niciodată. (Bine, recunosc, aici am fost puțin subiectiv). Era problemă dacă dădea pe faravirusi.com sau pe vreun alt site important.

 12. happyday

  @Adr

  tare frumos ai grait. mai rar atatea cuvinte pline de intelepciune, extrase cu stradanie dintr-un put al gandirii de o adancime impresionanta, si insiruite intr-o succesiune logica pe parcursul a trei paragrafe pline de invataminte. mai ales finalul m-a data gata, ardoarea mataniilor facandu-ma sa lacrimez pret de o clipa. norocul meu ca-mi revin repede.

  ar fi fost frumos daca aminteai si de capacitatea de devirusare. din punctul asta de vedere, avira se comporta ca o tzatza ce zbiara din balcon la plozii care-i calca in picioare patrunjelul sadit in fata blocului, fara sa faca alt efort pentru a-i determina sa-si ia talpasita. drept dovada, uite un articol de pe siteul pe care l-ai preamarit cu atata smerenie, articol pe care aviracii il ignora in lamentarile lor : https://www.faravirusi.com/2010/02/08/ce-antivirus-deviruseaza-cel-mai-eficient-un-pc-infectat-test-comparativ-by-anti-malware-ru-feb-2010/ . hmmm…deci?…daca e sa punem in balanta rata detectiei + consum resurse / fp + devirusare. avira nu mai pare chiar o solutie strasnica si foarte imbietoare. sincer, nu-mi dispace avira dar nici nu ma incanta suficient incat sa urlu din toti bojocii, pe toate blogurile intalnite in cale : avira the best !

 13. Adr

  @Biluță Galbenă aka Dave Chappelle

  Acum serios, ai avut timp până dimineața și vii cu argumentul astă de 2 lei (vechi)? Devirusare? Chiar așa? Ce să devirusez dacă mie nu mi-a trecut nimic de el până acum?

  Nu știu de ce mă complic cu unul care recomandă MSE…

  Dar hai să-ți dau eu un exemplu care să nu-ți streseze neuronașii aceia capabili de replici tăioase și pline de aluzii, care fac ravagii printre croitoresele de la Apaca. Citesc de mai mult timp acest blog și comentariile aferente. Au mai fost persoane care i-au cerut lui Radu sfaturi în privința antivirusului pe care să-l folosească. Te-ai întrebat oare în nemărginitu-ți geniu pustiu, de ce nu a recomandat Avast, sau Eset sau MSE? Aaa, stai! Si Radu e fanatic Avira, nu? Poate mă înșeală pe mine memoria, și dacă e așa, rog posesorul blogului să mă corecteze.

 14. Nick

  Adr
  Cine-s croitoresele alea ? Că sugerate de tine par a fi vajnice usere de Avira ! Nu cred ca eşti chiar aşa de obiectiv cum vrei să pari! E drept că pasiunea lui Radu pentru Avira este deja celebră , dar tot el a recomandat de multe ori şi Avast Eset sau MSE! Chiar şi altele…Ceea ce denotă că afirmaţia despre cititul comm-urilor de pe aici este nefondată! Mai sus afirmi ceva despre jigniri pe ici pe colo , dar tu afirmi :
  ”Nu știu de ce mă complic cu unul care recomandă MSE…”
  Concluzia? Logica ta luată la bani mărunţi se cam dovedeşte cam de 5 bani , şi ăia vechi…
  Morala? Fă-ţi repede un cont pe Facebook! 😈

 15. Adr

  Ei, s-a sesizat și Cățeluș cu Logo-uri pe bot. Normal că s-a atacat, din moment ce e unul dintre persoanele care, disimulând comentariile în umor (de autobază), jignesc unele persoane care comentează pe acest blog. Nu e prima dată când vă văd făcând acest lucru, dar tindeam să nu iau în seamă reclamațiile celor în cauză.

  Dacă în citatul luat din postul meu vezi vreo jignire, nu știu cine are probleme cu logica, dar pot să bănuiesc.

  Până la urmă, eu mi-am expus punctul de vedere. Rămâne la decizia celui care deține blogul cum moderează comentariile.

  P.S.: Am cont de Facebook, dar se pare că nici ideea aceea n-ai prins-o. Nu-i nimic, îți fac un desen mai târziu.

 16. Nick

  @Adr
  Invoci la Radu bunul simţ pe care îl calci în picioare în următorul comm! Munceşti o grămadă de timp la alcătuirea unor comm-uri pe care le vrei inteligente! Încearcă desenu’ ăla ,de-ţi iese o linie scurtă şi strâmbă , eşti talentat! Aia e reprezentarea logicii tale ! 😈
  PS.Ştergeţi lacrimile. Deja ţi-am dat mai multă atenţie decât poţi duce ! 🙄

 17. Adr

  Puteai să ștergi doar ultima parte a comentariului dacă nu ți-a plăcut pentru că eu “am muncit o grămadă să-l alcătuiesc”. Uite chestiile de genul ăsta nu-mi plac. E ultima dată când mai intru pe blog. Bine pa.

 18. Leo

  Produsele AVIRA AntiVir Premium si AVIRA Security Suite, prin componenta WebGuard detecteaza in mod eronat site-ul Auslogics Disk Defrag ca fiind infectat.
  Mai precis, antivirusul alerteaza la accesarea link-ului direct de descarcare a produsului.
  —————————————————————————————————————|
  De ce induceti oamenii in eroare? Avira nu spune ca site-ul Auslogics ar fi virusat.Chiar azi am intrat la Auslogics si am descarcat produsele lor,doar ca sa va demonstrez, ca va inselati in privinta antivirusului Avira. Folosesc Avira de 5 ani si nu am avut probleme cu virusii.Am Avira licentiat Security Suite.Vreti sa spune-ti ca restul antivirusilor nu dau alarme false????? Din partea mea puteti sa aveti ce antiv.vreti dar eu raman la Avira. Mai intai sa aveti Avira instala in PC-ul vostru si apoi sa vorbiti.Nu mai copiati de pe alte site-uri. SAL si Blogareala placuta…

Leave a Reply