Norton Safe Web for Facebook – Scaneaza link-urile primite\postate pe platforma sociala

Stiai ca majoritatea virusilor si celorlalte amenintari vin prin intermediul internetului? Norton Safe Web Lite este un serviciu de evaluare a site-urilor web de la Norton.
V-am prezentat mai demult site-ul Norton Safe Web, care exista de asemenea ca si plugin pentru Norton Internet Security 2010.


De curand Symantec a lansat o aplicatie asemanatoare pentru Facebook, denumita tot Norton Safe Web.
Aceasta scaneaza toate link-urile primite sau postate pe peretele retelei sociale de orice prieten pe care-l ai in lista.

norton safe web pentru facebook


Astfel, vei stii mereu daca un anume site este sigur pentru a fi vizitat, daca este periculos, sau daca este inca in curs de evaluare.

Daca vrei sa te protejezi de spam-urile sau link-urile infectate care pot circula pe Facebook, instaleaza acum aplicatia Safe Web pentru Facebook. O gasesti la adresa de mai jos:
https://apps.facebook.com/nortonsafeweb/

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

3 responses to “Norton Safe Web for Facebook – Scaneaza link-urile primite\postate pe platforma sociala”

  1. stefan

    Mersi de info. O sa folosesc aplicatia.

  2. Tweets that mention Norton Safe Web for Facebook – Scaneaza link-urile primitepostate pe platforma sociala -- Topsy.com

    […] This post was mentioned on Twitter by Pahon Bogdan-Andrei, Radu. Radu said: Norton Safe Web for Facebook – Scaneaza link-urile primitepostate pe platforma sociala: Stiai ca majoritatea viru… https://bit.ly/9Xr4oA […]

  3. daniel

    Acum pun si ei aplicatia asta in Facebook,cand tocmai am renuntat?Oricum e bine pentru cei ce il utilizeaza.

Leave a Reply