Produsele BitDefender 2011 au fost Lansate

V-am tinut la curent cu campania de testare Beta de la BitDefender pentru linia de produse 2011. Iata ca versiunea finala a fost lansata pe site-ul BD world.
BitDefender Total Security 2011 ofera Antivirus, Firewall, Protectie Proactiva, Backup si Optimizarea sistemului. Se poate spune ca este un produs similar Norton 360 sau Kaspersky Pure. Au fost lansata de asemenea si BD Antivirus 2011 si BD Internet Security 2011.

bitdefender 2011 beta expert view

Iata ce aduce nou versiunea 2011.

 • NOU! Instalare restilizata. BitDefender 2011 se instaleaza rapid intr-un singur pas fara sa fie nevoie de restartarea PC-ului. Detecteaza virusii inainte de instalare si curata PC-ul pentru o utilizare optima.
 • NOU! Search Advisor va avertizeaza asupra paginilor nesigure in cautarile pe internet, fiecare link fiind verificat in timp real in baza de date online a BitDefender.
 • NOU! Firewall Troubleshoot Wizard ce ghideaza utilizatorii si rezolva cele mai frecvente probleme legate de internet, imprimarea in retea sau VPN.
 • NOU! Performance Optimizer va arata care aplicatii incetinesc PC-ul si va sugereaza solutii pentru a corecta problemele.
 • NOU! Gradul de protectie se adapteaza automat resurselor PC-ului. Acest lucru permite protectie maxima fara incetinirea PC-ului.
 • NOU! Utilizatorii incepatori si cei intermediari pot personaliza mult mai usor interfata grafica.
 • Imbunatatit! Smart Schedule asigura performanta maxima ajutand la eliberarea resurselor pentru alte procese cum ar fi media player-ul sau jocurile.
 • Imbunatatit! Setarile pentru tune-up au fost imbunatatite.
 • Imbunatatit! Puteti select interfata grafica ce vi se potriveste nevoilor de securitate si cunostintelor in domeniu (Basic, Intermediate si Expert). S-au restilizat unele setari pentru utilizatorii incepatori si intermediari.

A fost aduse de asemenea modificarile urmatoare: scanare cloud, precum si rutine extrem de agresive pe ariile critice din sistemul de operare (system32 / syswow64, Windows si Program Files) care sunt verificate cu motoarele clasice, apoi dublu-verificate pe hashuri in cloud.


DOWNLOAD:

BitDefender Antivirus 2011
BitDefender Internet Security 2011
BitDefender Total Security 2011

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

59 responses to “Produsele BitDefender 2011 au fost Lansate”

 1. alex

  dupa cum vad eu acuma ai recomandat ceva spre download ceva care nu exista,versiunile IS si TS , poate nu mai vede ochi-ul bine,

  1. Cris
  2. alex constantinescu

   Scuze de eroare, mulţumesc Cris! 🙂

 2. florentin

  @Alex, va fi o versiune si pt netbook ? Si nu ne pregatiti niste concursuri ?:-)

 3. alex constantinescu

  @florentin
  Nu avem în plan în viitorul imediat să lansăm o versiune specială pentru netbooks. Celor care folosesc netbooks le recomandăm versiunea BitDefender 2011 (am testat produsul pe acest tip de device-uri şi nu au fost constatate probleme).

  Vor fi ceva concursuri, dar nu pot da detalii momentan.

 4. BitDefender Total Security 2011 (Romana) – Evaluare FaraVirusi.com

  […] RSS pentru a primi noutatile de pe aceasta pagina.Generatia BitDefender 2011 a fost lansata in limba engleza acum circa o luna de zile. Versiunea in limba romana va fi lansata in curand. Cu aceasta ocazie, […]

Leave a Reply