Facebook Hacker – Furt de date direct din browser

Un kit personalizabil permite utilizatorilor sa fure date de autentificare pentru diverse servicii on-line.
Fara indoiala, phishing-ul este arma preferata a infractorilor cibernetici care urmaresc sa obtina informatii confidentiale de la utilizatori. Nou-aparutul instrument de sustras parole numit facebook Hacker a atras atentia tuturor celor aflati in cautare de date de identificare si parole care, bineinteles, nu le apartin.

Acest kit permite infractorilor sa fure date de autentificare de la utilizatori faca ca acestia sa fie
nevoiti sa le introduca in vreun formular, ca in scenariile clasice de phishing.

facebook hacker


Programul este intuitiv si deci foarte usor de configurat. Exista doar doua campuri care trebuiesc completate: o adresa de e-mail si parola asociata acesteia. La acesta adresa de contact va fi livrata informatia furata de aplicatie.

facebook hacker

Un simplu click pe butonul “build” va duce la crearea unui fisier executabil server.exe salvat in directorul facebook Hacker alaturi de continutul initial. Acest fisier server.exe va fi trimis viitoarelor victime.

facebook hacker

Odata initializata, aplicatia server.exe va fura datele de autentificare pentru contul de Facebook® al victimei, impreuna cu numele de utilizatori si parolele pe care utilizatorul a solicitat browserului sa le memoreze cu scopul de a-i facilita viitoarele autentificari.

Pentru a strange cu succes parole, aceasta aplicatie include rutine speciale de colectare a datelor direct din browserele cele mai des utilizate si din clientul de mesagerie instant. Mai mult chiar, facebook hacker poate verifica si colecta informatii sensibile legate de conexiunile dial-up/VPN configurate pe calculatorul victimei si sa trimita via e-mail numele de utilizator, parola si domeniu.


Pentru a evita detectia, facebook Hacker va cauta toate procesele care au legatura cu produsele de securitate si, odata detectate le va inchide. Este important de mentionat ca aplicatia vine cu o lista redefinita de solutii anti-virus care, odata gasite pe sistem sunt stopate.

De asemenea, malwareul cauta aplicatii de monitorizare a traficului pe retea si le inchide. Aceasta este o masura de securitate menita sa impiedice utilizatorii curiosi sa vada cum facebook Hacker scoate parolele din calculator.

Utilizatorii BitDefender sunt protejati impotriva acestei amenintari informatice. Utilizatorii pot verifica daca sunt infectati folosind scannerul online: https://www.bitdefender.com/scanner/online/free.html

facebook hacker

BitDefender® a identificat amenintarea ca fiind Trojan.Generic.3576478. Pentru protectie utilizatorii sunt sfatuiti sa ruleze o aplicatie anti-virus actualizata la zi. De asemenea, sunt sfatuiti sa nu ruleze fisiere care sunt trimise pe e-mail sau prin mesageria instanta inainte de a le scana cu o solutie antivirus actualizata.

via BitDefender

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

4 responses to “Facebook Hacker – Furt de date direct din browser”

 1. SirGod

  Inchide antivirusul? Sunt curios cum trece de Self Defense de la Kaspersky. E destul de complicat.

  1. Andrey

   Self-Defense de la Kaspersaky este un mecanism de autoprotejare impotriva programelor care incearca sa blocheze sau chiar sa dezinstaleze antivirusul. Aceasta protectie nu il protejeaza pe utilizator…..

 2. Cata

  Eu am vazut pe un site o stire cu o femeie care a fost jefuita pentru ca a spus pe facebook ca o sa plece intr-o vacanta.

 3. Satanutz

  Pe bune acum este un stealer.Sunt altele care fura toate parolele salvate in mozila si prin calculator cred ca am si eu vreo 10-20 de conturi de facebook.

Leave a Reply