Partition Table Doctor 3.5 – licenta GRATUITA

Partition Table Doctor(PTD) este un utilitar puternic de recuperare a tabelei de partitii a hard disk-ului. Programul poate fi salvator in situatia in care se intampla un incident nedorit si tabela partitiilor HDD-ului devine corupta, iar datele tale inaccesibile.
In astfel de situatii PTD face posibila scanaea si repararea automata a tabelei de partitii, a MBR si a sectorului de bootare permitand recuperarea datelor de pe orice partitie de tip FAT16/ FAT32/NTFS/EXT2/EXT3/SWAP aflata pe un HDD de tipul IDE/ATA/SATA/SCSI.

partition table doctor gratuitPartition Table Doctor face posibil lucrul cu aproape orice aspect al tabelei de partitii fiind dotat cu o multitudine de caracteristici, cum ar fi: backup si restaurarea tabelei de partitii, reconstruirea tabelei si a MBR, ascunderea unei partitii, scandisk, setarea unei parole pentru hard disk, editarea sectoarelor, copierea sectoarelor, crearea unui CD de recuperare, in cazul in care computer-ul nu mai porneste si este necesara recuperarea datelor.

Partition Table Doctor costa in mod obisnuit 49.95 $, dar este oferit GRATUIT printr-o promotie exclusiva pentru site-ul megaleecher.net

DOWNLOAD Gratuit Partition Table Doctor 3.5:
https://www.megaleecher.net/uploads/PTD653.zip sau
https://rapidshare.com/files/350432900/PTD653.zip


Programul functioneaza doar pe DOS, Windows 9x, ME, NT, 2000, XP, 2003.
via Megaleecher

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

One response to “Partition Table Doctor 3.5 – licenta GRATUITA”

  1. yo9fah

    Excelent acest progrămel … de curând am avut ceva probleme cu un laptop și pot să spun ca a fost colac de salvare …

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.