TuneUp Utilities 2009 – licenta GRATUITA (promotie noua)

TuneUp Utilities 2009 este un program care probabil nu mai are nevoie de prezentare, de aceea va voi spune doar cateva cuvinte. Este oferit GRATUIT cu licenta timp de un an de zile, printr-o promotie speciala.

Acest soft este un utilitar foarte eficient pentru imbunatatirea performantelor calculatorului.

Tunning-ul in Windows poate fi foarte usor cu TuneUp Utilities. Programul permite transformarea sistemului in unul mai rapid, mai confortabil si mai sigur in doar cateva minute. Pachetul combina functii complete pentru optimizarea sistemului, configurare, curatare si mentinere, totul intr-o interfata moderna. TuneUp Utilities 2009 poate sa imbunatateasca viteza sistemului dumneavoastra de operare Windows, il face mult mai confortabil si mai sigur doar la cateva clicuri distanta, toate modificarile facute sunt complet sigure, deoarece toate schimbarile sunt monitorizate de TuneUp Rescue Center si se pot readuce oricand in starea initiala. Toate modulele pot fi accesate intr-o interfata care le divizeaza in 6 categorii: Increase Performance, Free up disk space, Clean Up Windows, Solve Problems, Customize Windows, Additional Tools.

tuneup utilities 2009 gratuit

Pentru a-l obtine GRATUIT procedati astfel:

1. Accesati pagina promotionala aici:
https://www.tuneup.de/promo/cdaverlagtuu09


Introduceti o adresa valida de e-mail, completati codul CAPTCHA si apasati butonul galben (Produktschlüssel anforden). Confirmati apoi adresa de e-mail.
Veti primi un mesaj unde este necesar sa dati click pe un link de confirmare. Apoi veti primi licenta.

2. Descarcati TuneUp Utilities 2009 de la adresa urmatoare:
https://www.tune-up.com/download/getfile.php?file=tu2009trial&source=tuneup

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

6 responses to “TuneUp Utilities 2009 – licenta GRATUITA (promotie noua)”

 1. Dimy

  Nu poti sa pui licenta pe tuneup 2010 ?

 2. ady

  Am licentade la promotia trecuta dar nu pot instala acest program pe win 7,zice ca aceasta versiune nu este compatibila cu win 7

 3. gabriel

  @ady: tune uputilities 2009 nu merge pe windows 7 doar versiunea 2010

 4. madsparow

  merge si pe w 7 daca setezi sa mearga in compatibilitate cu wxp sp3 si administrator bifat cu a zis radu. se seteaza atata la instalare cat si mai apoi dupa ce sa instalat in program files la integrator aceleasi setarii.

Leave a Reply