Safe Returner – Devirusare cu licenta GRATUITA 2 ani (oferta limitata)

Safe Returner este un utilitar anti-malware eficient pentru devirusare – troieni, worms, adware, spyware – atunci cand antivirusul instalat nu reuseste sa-i detecteze sau nu poate sa-i elimine in mod corespunzator. Safe Returner este rapid si scanarea dureaza circa 5 minute, indiferent ce programe ruleaza in acelasi timp. Contine un motor euristic de detectie ce va afisa severitatea amenintarilor descoperite, de la Risc Crescut, Moderat, spre Minim Safe Returner va examine toate fisierele de sistem, Windows Registry si programele si fisierele ce se incarca odata cu sistemul. Majoritatea programelor malitioase se incarca in acest fel.

safe returner gratuit


Safe Returner a fost conceput in a dezactiva\indeparta Malware-ul fara ca utilizatorul sa fie nevoit sa editeze manual fisierele de sistem sau Registry-ul. Programul indeparteaza de asemenea alte modificari din sistem pe care un virus le face si de multe ori un antivirus standard le va ignora.

Softpedia a realizat un review al acestui program, unde puteti afla mai multe detalii: https://www.softpedia.com/reviews/windows/Safe-Returner-Review-144403.shtml

Este oferit cu licenta GRATUITA pe 2 ani de zile, pana maine, pe site-ul dotTech la adresa:
https://dottech.org/freebies/18130


Puteti accesa direct link-ul urmator completand apoi datele cerute:
https://dottech.org/go/safereturnergiveaway/

Descarcati apoi Safe Returner si inregistrati-l cu codul obtinut:
https://www.safereturner.com/safereturner.exe

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

4 responses to “Safe Returner – Devirusare cu licenta GRATUITA 2 ani (oferta limitata)”

 1. Tweets that mention Safe Returner – Devirusare cu licenta GRATUITA 2 ani (oferta limitata) -- Topsy.com

  […] This post was mentioned on Twitter by Pahon Bogdan-Andrei, Radu. Radu said: Safe Returner – Devirusare cu licenta GRATUITA 2 ani (oferta limitata): Safe Returner este un utilitar anti-malwar… https://bit.ly/cncL9C […]

 2. brit

  Am incercat sa instalez acest program, dar nu face dacit sa apara un document notepad .Se instaleaza ca si un program normal dar apoi nu apare nimic, decit acest document notepad.Am verificat si in folderul din program file si nu exista nimic executabil.

 3. Liviu

  Licenta poate fi instalata si dupa ce expira oferta ?

 4. Bogdan

  am vazut cum se comporta programu si e de toata jena

Leave a Reply