Auslogics Disk Defrag Screen Saver – Defragmenteaza cand PC-ul este in modul Idle

Defragmentarea hard disk-ului este mereu utila si face ca lucrurile sa se miste, in sens figurat, dar mai mult la propriu. Uneori insa uiti sa faci acest lucru, sau dureaza prea mult si nu o faci intentionat.
Din acest motiv cei de la Auslogics, au venit cu o solutie inovatoare: Auslogics Disk Defrag Screen Saver.

Ce face acest program? Defragmenteaza computer-ul cand este in modul Idle (in Asteptare), pastrand datele organizate si rapid accesibile pe hard disk.
Pe de alta parte, pentru nostalgicii graficii Windows pentru defragmentare, programul are o versiune imbunatatita, care este afisata pe ecran, cu actualizare in timp real in ceea ce priveste procesul de defragmentare.

auslogics disk defrag screensaverOdata instala, Disk Defrag Screen Saver va apare in lista de screensavere si-l puteti selecta cu usurinta. Exista posibilitatea de a seta ce hard disk va fi defragmentat, dar si oprirea animatiei in timpul modului Idle.
Disk Defrag Screen Saver este gratuit si poate fi descarcat de la adresa de mai jos:

https://www.auslogics.com/en/software/disk-defrag-screen-saver/download/


sau
https://download.cnet.com/Auslogics-Disk-Defrag-Screen-Saver/3000-2094_4-10974089.html
Produsul Disk Defrag de la Auslogics este dupa parerea mea unul dintre cele mai bune programe de acest gen, avand acuratete si eficienta foarte bune si o viteza pe masura.
Vi-l recomand!

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

14 responses to “Auslogics Disk Defrag Screen Saver – Defragmenteaza cand PC-ul este in modul Idle”

 1. happyday

  oi fi io greu de cap dar ai plesnit o prezentare de nu pricepe mare branza nici unul cu iq-ul supraponderal. mi-a placut mai ales introducerea : “ca lucrurile sa se miste, in sens figurat, dar mai la propriu”. haide, bre. chiar ase? figuratul propriu cui? πŸ˜€
  deci, cam asta inteleg io (de pe site-ul producatorului ca in baza ta….) : dracovenia intra in functiune automat in momentul in care pc-ul este in modul asteptare. de-i dai un bobarnac mouse-ului intrerupe procesul de defragmentare si te lasa sa lucri in voia cea cumsecade (fapt important si nementionat in spectaculosul articol care include, in schimb, o sumedenie de cuvinte referitoare la nostalgia windows-ului). reia din nou actiunea la prima pauza mai lunguta pe care o executi.
  nu prea-s lamurit io in privinta altor aspecte, dar dupa ce il instalez revin cu un feedback.
  oricum, softul pare util mai ales detinatorilor de hdd-uri terrabytiste care bocesc de plictiseala langa computer in timpul pretioasei defragmentaciuni.

  sa ne traiesti raducule, mare domn, mare om ! πŸ˜€

 2. Alin

  Cand O&O facea d’astea…

 3. Tweets that mention Auslogics Disk Defrag Screen Saver – Defragmenteaza cand PC-ul este in modul Idle -- Topsy.com

  […] This post was mentioned on Twitter by Dragos Dogaru, Radu. Radu said: Auslogics Disk Defrag Screen Saver – Defragmenteaza cand PC-ul este in modul Idle: Defragmentarea hard disk-ului e… https://bit.ly/9cLNxp […]

 4. ionika2001

  eu am inteles ca incepe defragmentarea de fiecare data cind intra in stand by
  e corect?
  sper ca da
  ar fi super
  multumesc

  1. happyday

   da ionika. e super ok atunci cand pleci la o pizza si lasi calculiciul deschis. isi face treaba fara sa te streseze πŸ™‚ . la intoarcere, de nu si-a terminat treaba, nu e nicio problema : o continua data viitoare, cand esti plecata la alimentara πŸ™‚ .

 5. happyday

  interesant produsul.
  so, my feedback:
  1. eram curios ce se intampla de opresti deframentarea unei partitii si dai un restart. e posibil ca multi utilizatori sa uite ca aveau operatiunea in desfasurare πŸ™‚ . rezultat: o analiza scurta la prima intrare in modul “asteptare” si continuarea defragmentarii. fara crash-uri si fara bug-uri. emotii, deh, ca auslogics sunt recunoscuti pentru viteza si fiabilitate, da mai stii?
  2. ce se intampla atunci cand discurile sunt deja defragmentate cu acest utilitar? “ameninta” cu o noua defragmentare pe care o executa la un interval (presupus) de 30 min (la mine era vorba de 23 min si, dupa noul restart, 17 minute). deci “opereaza” modificarile in timp real ( de asteptat, neh? ).
  concluzie preliminara : bun soft. io personal il recomand πŸ™‚ .

 6. GIGI

  spune-mi te rog radu cÒt de bun este Jv16 Power Tools ,pentru că am văzut o ofertă la Jv16 Power Tools 2009 care merge si pe 2010.multumesc

 7. stanly7

  Multumim Radu pentru informatiile despre program.
  Folositor, am sa-l folosesc de acum incolo.

 8. tipo

  mie unul imi place f mult disktrix- ultimate defrag.
  oricum ms pt info!

 9. Seby

  Ce se intampla si ce trebuie sa fac cand am defragmentat calculatorul si Local Disk (:C) este scris cu albastru

Leave a Reply