Samsung Galaxy Tab – “Spart” inainte de Lansare

Samsung Galaxy Tab este raspunsul firmei coreene la iPad-ul celor de la Apple. Este un gadget de granita intre smartphone si laptop, ce poate fi deosebit de util in multe situatii.

Fata de iPad are cateva avantaje notabile: telefonie (inclusiv 3G), slot microSD, camera foto 3,2 MP, mai usor (380g).
Produsul nu a fost lansat inca oficial pe piata, fiind astepta luna aceasta.
Si totusi… a fost “spart” chiar inainte ca viitorii utilizatori sa poata pune mana pe el.
Dezvoltatorul de software pentru Android, Sera-Apps.de a reusit sa faca acest lucru chiar pe unul din prototipurile expuse la IFA Trade Show 2010.

samsung tab galaxy hackedMai precis, s-a reusit accesarea “radacinii” dispozitivului, permitand utilizatorilor sa faca practic orice modificare asupra soft-ului telefonului, fara nicio restrictie.
Firma Sera-Apps nu a mentionat metoda folosita, insa au publicat o poza demonstrativa.

Este imbucurator ca s-a intamplat inainte de lansare, iar Samsung are timp sa remedieze problema de securitate. Sau cel putin sa speram ca o vor face…

Pe de alta parte, concluzia care se desprinde nu este una prea optimista: aproape orice dispozitiv de ultima generatie, fie el smartphone, tableta, laptop, etc poate fi atacat si “spart” mai devreme sau mai tarziu.


Una peste alta, tableta celor de la Samsung arata si se misca extraordinar si merita sa aruncati un ochi asupra evaluarii GSM Arena:
https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_tab-review-508.php

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

2 responses to “Samsung Galaxy Tab – “Spart” inainte de Lansare”

  1. Alin

    Deja e obisnuinta, PS3 a fost dominat…

  2. sorin

    Ba cred ca te contrazic – Samsung Galaxy Tab a fost anuntat oficial pe piata de Samsung, urmand sa intre pe pietele din diferite tari. Va veni si in Romania spre finalul acestui an:)

Leave a Reply