Download F-Secure Internet Security 2011 Final – Detalii + Screenshot-uri

F-Secure a anuntat lansarea versiunii Internet Security 2011 Final (10.50) a produsului lor de securitate.
Probabil ca era si timpul pentru asa ceva, avand in vedere ca Norton, BitDefender si Kaspersky au facut deja acest pas.

f-secure 2011 Final

Principala modificare vizibila este DeepGuard 3, care foloseste o tehnologie de evaluare de tip “cloud” pentru fiecare fisier in parte luand in considerare: varsta, provenienta, gradul de raspandire, etc.

Astfel, ca orice fisier foarte rar intalnit, dintr-o sursa suspecta va fi blocat automat, fara ca PC-ul sa aiba de suferit.

f-secure 2011 deepguard 3

Iata ce noutati mai exista: Instalarea pe sistemele Windows Vista si 7 nu mai necesita restartarea ulterioara a PC-ului.
Functia Control Parental a fost imbunatatita si a fost adaugat add-on-ul corespunzator in toolbar-ul “Browsing Protection”.


De asemenea, instalarea pe sistemele infectate a fost imbunatatita, iar F-Secure va putea curata un computer infectat inainte de instalare.
Nu in ultimul rand, interfata grafica a fost imbunatatita si adaptata pentru a facilita accesul mai rapid la functiile importante, care pot fi oprite sau pornite din “Status Page”.

DOWNLOAD F-Secure Internet Security 2011:
https://download.f-secure.com/estore/fs2011.exe

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

9 responses to “Download F-Secure Internet Security 2011 Final – Detalii + Screenshot-uri”

 1. bogdan

  Pai nu are motor de la bidefender?
  E diferit de bitdefender cu ceva?

  Eu am bitdefender 2011 cu licenta 1 an

 2. Shakalu

  Eu am renuntat la acest program dupa ce nu reuseam sa il fac sa inteleaga ca nu stiu ce fisier este proces windows…sper sa fi reparat problema. La talie mondiala FSecure e pe 3-4 si sper sa renunte la Bitdefender, sa dezvolte mai mult motorul propriu.

  1. happyday

   si gdata e in top 5 si tot motor bitdefender foloseste. nu cred ca problema e motorul ci unele bug-uri proprii produsului sau, mai stii, poate eroarea e cauzata chiar de motorul propriu 🙂 . ma indoiesc ca mesajul softului suna la modul asta “motorul bitdefender al f-secure considera procesul ilegitim” ca sa poti spune cu certitudine ce componenta e vinovata de incidentul cu pricina. e drept, bitdefender e recunoscut pentru multiplele bug-uri dar, dat fiind ca mai toate produsele au probleme mai mici sau mai mari, inca e departe de crearea mitului “celui mai tamp soft din istorie” si poate beneficia de prezumtia de nevinovatie 😀 .

 3. bcman

  Am si eu o intrebare legata de ce ai spus tu:
  “Principala modificare vizibila este DeepGuard 3, care foloseste o tehnologie de evaluare de tip “cloud” pentru fiecare fisier in parte luand in considerare: varsta, provenienta, gradul de raspandire, etc.”

  Deci daca vine un mos de 94 de ani, chinez, cu 24 de copii in america si europa, dar nu si asia, acest batran este suspect? Va fi bagat la inchisoarea F-Secure?
  😆

 4. Shakalu

  #bcman cred ca se refera la file stamp, adica amprenta fisierului cand a fost infiintat sau cand a fost instalat/copiat…nu stiu daca are treaba cu tehnologia de la norton care scaneaza un fisier apoi verifica decat daca a fost modificat…data, etc…

 5. vlad

  nu e prea AV asta; e mult mai bun sophos 9.5 .f.putina lume a auzit de el consuma putin ;are live protection,web protection,hips,suspicios behaivior etc

Leave a Reply