Norton Internet Security 2011 – 90 de zile GRATUIT

Symantec a lansat generatia 2011 pentru produsele sale de securitate Norton: Norton Antivirus 2011 si Norton Internet Security 2011. Pentru cel din urma puteti avea licenta GRATUITA pentru 90 de zile (3 luni).

norton 2011 download

Iata ce aduc nou aceste produse (lista va fi completata pe masura ce apar informatiile pe site-ul oficial):

Interfata grafica noua
Performance Monitoring

Performance Monitoring este o componenta noua. Ofera alerte cu informatii bazate pe performantele aplicatiilor. Daca o aplicatie consuma prea multe resurse: CPU, RAM, scrie multe date pe hard-disk, sau acceseaza prea multe programe Norton va alerta asupra acestor lucruri.


Download Intelligence 2.0

Download Intelligence a fost introdus pentru Internet Explorer si Mozilla Firefox in produsele Norton 2010. In acest an s-a adaugat suport pentru multe alte aplicatii (sau portaluri) folosite pentru descarcari (downloading)

Reputation Scan

Reputation Scan este o caracteristica noua pentru Holmes. Aceasta extinde facilitatile oferite de File Insight si Norton Insight din produsele NIS/NAV 2010. Reputation Scan permite utilizatorului sa adune informatii asupra reputatiei unui fisier din orice director specificat de acesta.

Norton Bootable Recovery Tool Wizard

Aceasta optiune noua va crea un utilitar bootabil actualizat cu care veti putea scana computer-ul din afara sistemului de operare Windows. Acest utilitar poate fi folosit pentru a crea un disc bootabil pe un CD, DVD sau chiar USB.


norton 2011 final download

Pentru a descarca si testa Norton Internet Security 2011 GRATUIT timp de 90 de zile accesati link-ul urmator:
https://buy-static.norton.com/prod/html/partner/ING.html

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

6 responses to “Norton Internet Security 2011 – 90 de zile GRATUIT”

 1. Florin

  E bun Norton. E unul din motivele pentru care regret ca nu se pot folosi 2 suite de securitate in acelasi timp pe un PC. As folosi NIS 2011 si KIS 2011.

  1. happyday

   poti incerca 😛 .

 2. Dark_Mousy

  Merge chiar daca am folosit trialu din versiunea 2010?

  1. happyday

   poti incerca dar, daca ai “epuizat” licenta pe 90 de zile din versiunea 2010, e destul de putin probabil 🙂 .

 3. alin

  Am descarcat NAV2011,dar este unknown file si nu merge sa-l instalez,ca nu-i application(.exe).Stie cineva care-i problema?

 4. alin

  Si NIS2011 are aceeasi problema.L-am luat de pe https://buy-static.norton.com/prod/html/partner/ING.html si e tot unknown file.

Leave a Reply