Ashampoo Anti-Malware 1.20 – licenta GRATUITA

Ashampoo Anti-Malware 1.20 este succesorul celor doua programe: Ashampoo AntiSpyWare si Ashampoo Antivirus, combinand tehnologia lor intr-un singur program. Solutia de securitate de la Ashampoo protejeaza impotriva virusilor de orice fel: worms, troieni, rootkits, spyware, adware, backdoor, etc.
Foloseste motoarele Emsisoft si Ikarus (surse neoficiale) pentru detectia virusilor.

Ashampoo Anti-Malware gratuit



In plus, ofera o varietate de utilitare de securitate derivate din Ashampoo WinOptimizer: File Wiper, Internet Cleaner, Startup Tuner, ADS Scanner, LSP Viewer, Hostsfile Checker.

Nu in ultimul rand programul ofera protectie aditionala monitorizand urmatoarele arii Windows:

 • BHO (Browser Helper Objects)
 • Winsock-LSP (Layered Service Provider)
 • Windows HOSTS (anti pharming): Avertizeaza asupra modificarilor aduse fisierului HOSTS din Windows
 • Intrarile Autostart: Detecteaza si blocheaza intrarile nedorite din autostart (programe ce pornesc odata cu Windows-ul)
 • instalari ActiveX

Pentru a obtine 6 luni licenta GRATUITA:
1. Accesati urmatorul link:
https://www.ashampoo.com/frontend/registration/php/regpopinstall.php?session_langid=2&edition_id=7713


Veti primi instant cheia produsului. Daca nu aveti cont pe site-ul lor, este posibil sa ceara crearea unui cont gratuit.
2. Descarcati Ashampoo Anti-Malware si folositi cheia primita pentru activare:
https://hdlroot01.ashampoo.com/0249/ashampoo_anti-malware_1.20_sm.exe

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

7 responses to “Ashampoo Anti-Malware 1.20 – licenta GRATUITA”

 1. zame77

  Dupa parerea dumneavoastra d-le Radu acest produs cum este in comparatie cu AVG Antivirus, Avira Free,Avast Free,Nod 32? Consuma mai multe resurse decat cele mai sus enumerate? Are firewall? Cum se prezinta la detectie fata de acestea? Dar la “curatire”? Am vazut atunci cand am primit licenta ca scria “Full Version License” Ce inseamna asta ,adica este pe o perioada de 6 luni sau un an? Va multumesc!

 2. c@t@lin c

  Eu am Ashampoo versiunea 1.21 , si-a facut upgrade de la 1 Septembrie cu aceasta versiune , este foarte bun la detectie si curatire , ti-l recomand zame77….eu sunt multumit de cum se comporta , si are si unele unelte utilitare (Tools)…..licenta functioneaza doar 182 zile adica aprox. 6 luni si nu 12 luni……nu sunt nemtii asa de darnici sa fie pe un an…….in general e super acest antivirus 2in1

 3. madsparow

  dupa ce am primit cheia spuna ca este valabila 40 zile

 4. happyday

  si cam la ce-o fi bun samponel asta? 🙂

 5. madsparow

  dupa ce am trecut cu bine de hopurile inregistrarii acuma imi arata unlimited registred version nu 40 zile nu 6 luni ci unlimited. super tare nu :))

 6. c@t@lin c

  La mine scrie Unrestricted full vesion dar cand dai click pe acel buton cu internet menu si dai click pe Check license period e doar 6 luni…..verificati intai acest lucru , nu cred ca e pe viata aceasta licenta!!!

Leave a Reply