Acronis True Image – Backup cu Licenta GRATUITA pentru utilizatorii Western Digital

Acronis true image gratuitAcronis True Image este un program care probabil nu mai are nevoie de multe prezentari fiind deja binecunoscut ca cel mai eficient program de backup.

Utilizatorii unui HDD Western Digital (si doar ei) vor putea beneficia de o versiune GRATUITA conceputa de Acronis, denumita Acronis True Image WD Edition.
Va prezentam in luna ianuarie acest produs, care intre timp a adaugat suport Windows 7 si este acum bazat pe versiunea 2010 a programului True Image.

Cu ajutorul acesteia se poate realiza o clona completa a sistemului pe HDD-ul tau WD. Clonarea realizeaza o copie exacta a vechiului tau hard-disk incluzand sistemul de operare, programele, setarile si toate documentele personale. Totul va functiona perfect ca si pe vechiul HDD.

acronis true image wd gratuitCaracteristici principale ale Acronis True Image WD Edition Software:

* Clonarea unui Drive – Copiaza drive-ul sursa pe noul drive WD, pastrand toate datele pe partitia sursa.

* Migrarea Datelor – Sterge drive-ul sursa dupa ce noul drive WD a fost pus in functiune cu succes.

* Drive Deployment – PErmite utilizatorilor pregatirea unui drive WD astfel incat folderele sau partitiile selectate pot fi excluse din imaginea finala.

* Drive Image Backup – Utilizarea programului va permite backup-uri complete ale drive-ului sursa oricand este necesar. Imaginile sunt stocate sub forma de fisiere ce vor putea fi copiate pe alt drive, in retea sau pe un mediu de stocare optic (CD\DVD\Blu-Ray).
* Drive Image Recovery – Manager-ul de Recuperare va permite utilizatorilor sa restaureze o imagine de pe alt drive sau din retea. De asemenea se poate sterge fie o portiune a drive-ului pe care se restaureaza imaginea, fie intregul sistem de operare. * Crearea si utilizarea unui Manager Bootabil de Recuperare (CD\DVD) – Cu ajutorul acestui kit, utilizatorii pot crea imagini de tip ISO, care contin soft-ul Acronis WD Recovery Manager, cu care puteti recupera datele si restaura backup-ul chiar cand PC-ul nu mai porneste.

acronis true image gratuit

DOWNLOAD Acronis True Image WD GRATUIT:
https://support.wdc.com/product/downloaddetail.asp?swid=119&wdc_lang=en

Este suficient sa aveti un singur HDD de tip Western Digital si acest program va functiona cu licenta GRATUITA pe viata.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

17 responses to “Acronis True Image – Backup cu Licenta GRATUITA pentru utilizatorii Western Digital”

 1. happyday

  nu puteai posta si tu o promotie acronis 2010 pentru seagate? ๐Ÿ˜›
  ca aia din ianuarie nu era valabila pentru amaratii utilizatori win 7.
  dar sa speram ca, de au dat drumul la robinetul cu oferte de genul asta, vor continua calicii astia pana ajung si la seagate ๐Ÿ˜€ .

 2. Florin0904

  eu am samsung ๐Ÿ™

 3. Alin
  1. happyday

   “Va prezentam in luna ianuarie acest produs, care intre timp a adaugat suport Windows 7” .
   Cam asta cred ca e diferenta ๐Ÿ˜‰

 4. catalin

  O intrebare. Daca tot e posibil “clonarea” hdd-ului, oare am posibilitatea pe viitor sa nu-mi mai reinstalez sistemul de operare ?
  Pot face imagine la sistemul de operare proaspat instalat ca pe viitor sa nu mai fie nevoie de o reinstalare a lui ?

  1. happyday

   poti face o imagine a partitiei c dupa instalarea sistemului de operare, a driverelor si programelor uzuale (office bla bla) . asa cum a zis si @drWoo programul ofera posibilitatea crearii unui disc de boot pentru restaurarea partitie c in situatiile in care win-ul crapa de tot.
   softul este excelent, foloseste-l cu incredere ๐Ÿ™‚ .

 5. drWoo

  @Catalin: Bineinteles ca se poate, eu utilizez metoda asta de muuult timp…. la inceput utilizam Norton Ghost, dar acum prefer Acronis. Trebuie sa iti creezi un CD bootabil cu care sa faci restore. Bafta!

 6. stefan

  @catalin : Eu stiu ca poti face ceea ce zici tu direct din Windows. O imagine a sistemului de operare. Eu de ex. am facut exact dupa ce mi-am instalat Windows-ul, driverele si am facut updateurile din data respectiva. Mi-a incaput imaginea pe un DVD. Nu ma pricep prea bine sa-ti explic cum se face pentru ca m-a ajutat un prieten sa fac asta. Tot el mi-a zis ca atunci cand vreau sa-mi reinstalez sistemul de operare bag DVD-ul respectiv si rulez de pe el. Inca nu l-am folosit pentru ca-mi merge Windowsul ca uns de vreo 4 luni incoace, nu am avut absolut nicio problema cu el.

  1. happyday

   perfect adevarat. poti realiza un backup si cu win dar acronis e tata softurilor de genul asta. fata de windows, crearea si restaurarea datelor sunt mai rapide, fisierul backup e mai mic, iar produsul nu da rateuri fiind extrem de fiabil. ๐Ÿ™‚

 7. catalin

  Bun. Multumesc pt. raspunsuri.

  Deci : 1. Instalare windows pe partitia “C” .
  2. Facut backup la partitia “C” cu Acronis True Image.
  3. Se creaza “backup.tib” (Acronis True Image Backup Archive) de o anumita dimensiune.

  Se face un cd/dvd bootabil cu “backup.tib” ?
  Asta e tot ? E bine ?

  1. happyday

   incepusem sa scriu mai devreme raspunsul dar m-am luat cu altele si vad ca s-au inmultit comentariile pe aicea ๐Ÿ˜€ .
   cel mai corect:
   1. reinstalezi win cu formatare partitie c.
   2. instalezi drivere, office, alte programe (eu nu instalez antivirusul ca pe ala il mai schimb)
   3. faci backup alegand ca destinatie o alta partitie decat c-ul (de preferat o partitie unde stochezi fisiere pe care le consideri sigure) . atentie : schedulerul softului trebuie sa-l dezactivezi pentru ca altfel fie iti va suprascrie backupul initial fie va realiza backupuri incrementale sau de alte neamuri si iti umpli partitia de copii de siguranta ๐Ÿ˜€
   4. creezi discul de boot urmand pasii din meniul specific acestei operatiuni

   restaurarea e simpla: bagi discul de boot, iti va identifica pe hard backup.tib si in 10 minute iti va recrea partitia c ๐Ÿ™‚

   succesuri!

 8. catalin

  https://queen-soft.blogspot.com/2010/01/acronis-true-image-home-2010-program-de.html

  am gasit ; doar ca eram prea curios si asteptam un raspuns rapid in loc sa ma documentez.

  merci mult ๐Ÿ™‚

  LE : eu nu instalez nici drivere ; odata la cateva luni apar altele noi ๐Ÿ™‚

 9. happyday

  @radu

  intrebare de baraj: daca un omulet are un hdd WD si unul Seagate si salveaza backup-ul pe Seagate, la restaurare softul asta special edition vede copia de siguranta ? sau nu permite decat crearea backup decat pe o partitie WD ?

 10. Manide

  L-am folosit eu … Am facut o imagine a sistemului si cind am vrut sa o restaurez, zicea “Acronis is searching for a Western Digital HDD”… si a tot cautat; l-am scos si am continuat cu o editie mai veche obtinuta la o promotie.

  1. happyday

   merci de informatie…ca in baza lui radu…ma apuca saptamana viitoare ๐Ÿ˜€ .

 11. Sim72

  Bestial. Tocmai o sa-mi schimb hdd-ul. Oricum era in plan. Asta e picatura care a umplut paharul ๐Ÿ™‚

 12. axelluny

  Pentru ‘happyday”,am citit comentariile tale ,la un anumit moment dat dai impresia ca sti si folosesti acronis iar in alte comentarii nu te recunosc.Sa te lamuresc(ma gandesc) cum stau treburile …Acronis a incheiat contracte de parteneriat cu marii producatori de harduri si a facut (modificat)veriunile de acronis astfel incat sa lucreze fara licenta pentru anumite tipuri de harduri.Pentru Seagate a facut SeagateยฎDiscWizard v.11.0.0.8326,iar pentru Western Digital si MAXTOR a facut Acronis True Image WD Edition Software v13.0.0.14010.La intrebarera ta cu vazutul in functie de partitii raspunsul e logic,daca vrei sa restaurezi un sistem de pe un hard WD va vedea imaginea (backupul)de pe ST.Invers nu va merge.Versiunea 11 de mai sus de “acronis” este grozava si nu e nevoie de versiunea 13 sau 14.De ce spun asta pentru ca pe mine personal nu ma incanta deloc backupul “on-line”care nu este practic pe un sistem care s-a dus de rapa deoarece nu vei avea acces la net,si nici faptul ca va converti backupul de windows in unul tip fisier tib(specific).Au scos deasemeni si posibilitatea de comprimare pe mai multe trepte.Deci daca nu ai in dotare ce am pomenit mai sus inca mai ai timp sa le achizitionezi gratis.in functie de hardul tau.Nu au exista probleme legate de sitemul de operare( windows) decat de tipul hardului.De ex versiunile mai vechi (10) nu functionau pe harduri SATA2.

Leave a Reply