Paragon Drive Copy 10 Personal – licenta GRATUITA

Drive Copy 10 Personal este un instrument ideal pentru crearea uneo clone virtuale a computerului dvs., incluzand sistemul de operare, driverele si setarile, toate aplicatiile si fisierele. Salvati sistemul pe un hard USB si utilizati-l pe alt computer, ca si cum ati lucra pe propriul computer!

Paragon Drive Copy 10 Personal este ultima versiune ce cuprinde toate actualizarile si toate bug-urile rezolvate! Toate operatiile sunt efectuate la o viteza si cu o stabilitate marita.

paragon drive copy gratuitTrasaturi cheie:

  • Suport (32/64 de biti) pentru Windows 7. Realizeaza orice operatie pe Windows 7.
  • Optiuni de copiere. Copiaza întreg hard disk-ul sau doar o partitie si redimensioneaza partitia cand copiaza.
  • Programare a operatiilor de copiere. Procesul de adaugare a hard disk-urilor noi va deveni mai usor si mai lin. Setati un anumit timp pentru copierea flexibila a operatiilor
  • Interfata refacuta. Interfata îmbunatatita pe doua nivele (Usor/Avansat) pentru a satisface nevoile fiecarui utilizator.
  • Suport pentru majoritatea masinilor virtuale. MS Virtual PC, VMware Workstation, VMware Fusion.
  • Suport nou pentru Linux ExtFS, Apple HFS+.
  • Optiuni variate de migrare. Migrati pe alt hard disk, pe un alt hardware, pe o masina virtuala, migrati hard disk-ul Apple.
  • Copie P2V. Migrati Win2K si un sistem fizic într-un mediu virtual.
  • Sistem de operare cu ajustare P2P. Faceti sistemul de operare sa porneasca dupa o migrare nereusita cu uneltele realizate de terte parti.
  • Dispozitiv simplu de backup si recuperare date. Transformati procesul de adaugare a noilor hard disk-uri într-unul lin ti usor. Creati imagini compresate ale gard disk-ului sau ale unei partitii.

3 pasi pentru a va transforma sistemul într-unul mobil cu ajutorul Drive Copy 10 Personal Special Edition:

1. Creati o clona virtuala a compuerului dvs. Inclusiv a sistemului de operare, a driverelor si a setarlor, a tuturor aplicatiilor si fisierelor.
2. Puteti alege formatul mediului dvs. virtual. Alegeti formatul preferat – VMWARE sau MS Virtual PC. Utilizatorii noi pot descarca un player virtual din pagina oficiala a producatorului preferat.
3. Salvati clona virtual a computerului dvs. pe un hard USB. Salvati un player virtual pe acelasi hard disk si utilizati computerul oriunde.


Computerul dvs. este acum ca un portofel! Folositi Drive Copy 10 Personal Special Edition si migrati usor la un nou hard disk sau chiar la un hardware diferit fara sa reinstalati, creati imagini backup ale hard disk-ului dvs., efectuati operatii comune de partitionare si multe altele!

Pentru a obtine licenta GRATUITA accesati site-ul urmator:
https://ro.giveawayoftheday.com/drive-copy-10-personal-special-edition-english-version/
Promotia este valida inca 18 ore din momentul postarii de fata.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

Leave a Reply