Avira AntiVir Premium 10 – 3 luni licenta GRATUITA

avira antivir premium gratuitO promotie pe care o asteptati probabil cu totii: Avira AntiVir Premium 10 este oferita din nou cu licenta gratuita timp de 3 luni de zile.

Nu va mai reamintesc ca produsul este unul dintre cele mai bune 3 programe de acest gen in ceea ce priveste detectia totala si euristica.

De asemenea are un impact foarte redus asupra resurselor sistemului.

Programul ofera:

 • Antivirus – protectie in timp real si scanare la cerere
 • Antirootkit
 • AntiPhishing
 • WebGuard – scanare a traficului https
 • Rescue System – CD bootabil pentru scanare si dezinfectie
 • Protectie e-mail – POP3 si SMTP

Pentru a obtine licenta GRATUITA accesati link-ul urmator:
https://license.avira.com/it/promotion-4fp71ucpghw1y6kspd21


Completati cu Nume, Prenume, Adresa e-mail, tara si codul de securitate. Apasati apoi butonul “Richiedi licenza
DOWNLOAD Avira AntiVir Premium: https://dlpe.antivir.com/package/wks_avira/win32/en/pepr/avira_antivir_premium_en.exe

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

17 responses to “Avira AntiVir Premium 10 – 3 luni licenta GRATUITA”

 1. happyday

  stii ce nu pricep? in slideru ala toate promotiile au poze normale numai avira are ditai batoza de fotografie. de ce oare 😀 ?

 2. madsparow

  @ nenea happyday asta ai vrut sa fie o intrebare retorica nu ?

  1. happyday

   sincer, nu prea inteleg sensul intrebarii . imi cer scuze pentru eventualele confuzii dar, din cate stiu, retorica nu prea are legatura cu ceea ce am spus mai sus 🙂 : RETÓRIC, -Ă, retorici, -ce, s. f., adj. 1. S. f. Arta de a vorbi frumos; arta de a convinge un auditoriu de justețea ideilor expuse printr-o argumentație bogată, riguroasă, pusă în valoare de un stil ales; ansamblul regulilor care ajută la însușirea acestei arte. ◊ Figură retorică = formă expresivă a vorbirii, care înfrumusețează stilul, dându-i mai multă vigoare și caracter sugestiv. ♦ (Peior.) Declamație emfatică, elocvență amplă și afectată. 2. Adj. Care aparține retoricii (1), privitor la retorică. ♦ (Peior.; despre stilul sau felul de a vorbi al cuiva) Emfatic, afectat. [Var.: (înv.) ritórică s. f.] – Din (1) ngr. ritóriki, lat. rhetorica, it. retorica, fr. rhétorique, (2) lat. rhetoricus, it. retorico, fr. rhétorique, ngr. ritorikós, germ. rhetorisch.

   era vorba doar de o poza 🙂 .

 3. madsparow

  treba domniilor voastre. eu stiam ca suntem pe o pagina despre IT si nu cumva pe forumul academiei romane.

 4. mac

  Din pacate pentru mine care sunt the biggest Avira Premium fan, iau BSOD la oaresce timp dupa instalare… Un avipbb.sys e “vinovatul”. Am intrebat pe ici, pe colo, care ar fi motivul insa nimeni, nica 🙁 Radu, poti sa-mi dai un sfat de evitare a incidentului cu pricina?

 5. Florin

  La mine s-a instalat fără probleme. 🙂

 6. yo9fah

  @mac: Văd cu surprindere că din aprilie ai aceiași eroare: https://www.stefamedia.ro/avira-antivir-personal-10/ … sau mai bine zis același comentariu peste tot ! Pe site-ul StefaMedia am vazut că spui cam aşa: “Sorry, de abia azi am vazut ca mi-a raspuns cineva… Nu imi mai amintesc daca am instalat sau updatat ceva… Mi se pare ca am instalat un modem de internet mobil.” (https://forum.avira.com/wbb/index.php?page=Thread&threadID=111732)

  1. mac

   Da… Dar nu inteleg ce nelamuriri ai tu!? Te asigur ca am batut internetul in lung si in lat cautind o solutie la acea eroare insa chiar si pe forumul Avira, aceasta problema este lasata in aer. Eroarea apare la citeva zile dupa instalarea aplicatiei. Pina acum mi s-a intimplat de 2 ori si nu as mai risca inca odata.

 7. adrian

  Apropo de promotii , mai sunt promotii pe acest blog pt Avira . Eu ,de exemplu, am Avira Premium Security Suite de 1 an si ceva , numai ca trebuie din 3 in 3 luni sa iti faci o adresa noua de email pt a otine licenta . Nu poti obtine 2 licente pe aceeasi adresa . . . . :)) . . . . Daca doriti , cautati pe blog promotia .

 8. Floryan

  AM instalat Avira premium security 10 si ma lovesc de o problema, paote ma lamureste cineva:
  in cazul unei alarme false, avira incepe sa scaneze, se paote scoate optiunea asta?
  Multumesc

 9. Leo

  Happyday daca umbli pe site-uri dubioase gen xxx ce sa-ti fac? Cel mai bun antivirus e cel din fata monitorului plus antivirusul AVIRA.Eu il am de 5 ani.In toti acesti ani am reinstalat windowsul de 3 ori.Mai mult din plictiseala ca mi se parea prea vechi:)) Nu am versiunea Premiun ci Avira Personal free,dar isi face treaba destul de bine. Am si Malwarebytes antimalware+firewall COMODO.Nu o luati in nume de rau,nu fac reclama.Spun doar ca aceste 3 programe imi tin pc-ul curat si optimizat.Acum fiecare cum sa invatat sa-si intretina pc-ul,eu raman fidel AVIRA.Bafta all si e cel mai bun site de IT,fara virusi:))

 10. alex

  Salut ! Poate cineva sa ma ajute cu licenta la Avira ? Am vrut sa instalez licenta si imi spune ca e invalida. Precizez ca am avut instalat inca o licenta de trei luni care imi expira pe 14 noiembrie. Pot sa o sterg pe cea veche si sa o instalez pe cea noua? Va rog sa ma ajutati. Multumesc!

Leave a Reply