Microsoft Security Essentials devine Gratuit pentru Firmele Mici

Patronii unor companii mici au o multime de lucruri la care sa se gandeasca. Avand in minte inventarul, salariile, service-ul, facilitatile si toate celelalte detalii ale unei companii functionale, ultimul lucru de care au nevoie este pierderea productivitatii si a vanzarilor din cauza unui virus sau infectie malware.

De aceea, Microsoft vine cu o solutie: va oferi programul antivirus Microsoft Security Essentials (MSE), in mod gratuit tuturor firmelor cu mai putin de 10 computere.

“Patronii firmelor de mici dimensiuni vor sa se concentreze asupra afacerii in sine, fara a se ingriji de faptul ca PC-urile sunt afectate”afirma Jeff Smith, directorul de Marketing pentru Microsoft Security Essentials. “Vorbim cu clientii firmelor mici zilnic si ne dam seama ca securitatea este o prioritate.”

microsoft security essentials gratuit pentru firmele mici


Astfel, la inceputul lunii octombrie, MSE va deveni gratuit pentru tipul de firme amintit, mai putin de 10 PC-uri.

Lansat anul trecut pentru utilizarea casnica, Microsoft Security Essentials a fost construit ca o solutie completa de securitate. Smith mai adauga faptul ca un numar mare de solicitari a facut posibila extinderea licentei gratuite pentru firmele mici.

“Dorim ca intregul ecosistem Windows sa fie sigur” spune Smith. “Oferind Microsoft Security Essentials pentru o mai mare gama de utilizatori, toti vor iesi in castig. Credem ca patronii vor fi multumiti cu ceea ce primesc. Este exact ceea ce are nevoie piata actuala.”


Mai multe detalii: https://www.microsoft.com/Presspass/Features/2010/sep10/09-22SecurityEssentials.mspx

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

3 responses to “Microsoft Security Essentials devine Gratuit pentru Firmele Mici”

  1. Cris

    ”Essemtials” ăsta… e un produs nou marca Microsoft? 😛

    1. happyday

      io cred ca tot de la oboseala de alaltaieri i se trage 😛 . trebe lasat sa doarma fo saptamana sa-si revie 😀 .

Leave a Reply