Kaspersky 2011 si Pure – Removal Tools pentru Dezinstalare cu Probleme

Uneori se intampla ca dupa instalare, produsele Kaspersky sa nu se dezinstaleze complet, sau sa nu se dezinstaleze deloc.

Pentru aceasta exista un utilitar creat de Kaspersky Labs. A fost actualizat intre timp pentru a functiona pentru toate produsele companiei, de aceea am decis sa repostez articolul actualizat.

Kaspersky RemoverUtilitarul se poate descarca de aici: https://support.kaspersky.com/downloads/utils/kavremover.exe si este usor de utilizat.
Se ruleaza executabilul care va avertiza in cazul in care gaseste un produs Kaspersky instalat. Vi se va cere introducerea unui cod de siguranta generat automat si apasand butonul Remove procesul de dezinstalare completa va incepe.

Programul functioneaza pentru dezinstalarea produselor:

 • Kaspersky Anti-Virus 6.0\7.0\2009\2010\2011
 • Kaspersky Internet Security 6.0\7.0\2009\2010\2011
 • Kaspersky PURE
 • AVP Tool DriverAlte detalii gasiti pe pagina de suport Kaspersky:
https://support.kaspersky.com/faq/?qid=208279463

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

4 responses to “Kaspersky 2011 si Pure – Removal Tools pentru Dezinstalare cu Probleme”

 1. happyday

  in genere, chiar si utilitarele destinate dezinstalarii av-urilor lasa unele “ramasite” in sistem, fie in registri, fie pe hdd. mai degraba e de preferat revo sau un soft similar cu mentiunea ca acestea activeaza mai intai uninstallerul propriu al programului cu pricina si e foarte important sa nu se accepte restartul solicitat de programul de dezinstalare implicit ci sa se continue operatiunea pentru stergerea acestor “ramasite” si abia apoi sa se restarteze computerul ๐Ÿ™‚ .

 2. bcman

  Intrebarea mea sunt doua ๐Ÿ˜†
  1. De ce trebuie completat un cod tip capcha pentru dezinstalare. Daca ai probleme cu vederea, nu mai poti sa dezinstalezi KIS, nu? ๐Ÿ˜€
  2. De ce nu este folosit acest utilitar in locul celui pentru dezinstalare. Adica acel uninstaller care iti vine cand instalezi KIS sa fie inlocuit cu acest tool? ๐Ÿ˜•

Leave a Reply