Produsele G Data 2011 au fost Lansate in Romania

Solutiile de securitate antivirus de provenienta germana G Data 2011, imbunatatite, sunt disponibile si in varianta box. Mesajul transmis de cea de-a XI-a generatie de produse dezvoltate de cea mai veche companie din domeniu este: Simplu – Sigur – Rapid. Gratie noii tehnologii cloud si metodelor moderne de recunoastere a comportamentelor (potential nocive), generatia 2011 confera protectie mai eficient ca niciodata si aceasta fara a incetini computerul! Intreaga generatie de produse impresioneaza cu scanari turbo ale hard disk-ului si utilizare minima a resurselor. Din pozitia sa de lider tehnologic, G Data ridica stacheta, stabilind inca o data punctul de referinta in detectia virusilor, spyware-ului si in protectia anti-phishing, prin Generatia 2011. G Data AntiVirus 2011, G Data InternetSecurity 2011, G Data TotalCare 2011 pentru unul si trei utilizatori pot fi achizitionate prin intermediul partenerilor IT Sistem Services pe care ii puteti gasi pe link-ul https://www.itsistem.ro/solutii-de-securitate/gdata/

G Data 2011 lansatGeneratia 2011 este pregatita sa isi uimeasca utilizatorii cu noile sale caracteristici. Detectia virusilor si timpul de reactie extrem de rapide in momentul aparitiei unei noi amenintari sunt trasaturile care fac ca G Data sa ocupe un loc de cinste in materie de calitate. Metodele de detectie proactiva integrate in Generatia 2011, precum blocarea comportamentelor (nocive), ofera computerelor o protectie rapida impotriva virusilor necunoscuti, nemailasandu-le infractorilor de pe Internet nici cea mai mica sansa de reusita.

Interfata intuitiva face din operare o joaca de copii, G Data 2011 poate fi utilizat fara nicio problema atat de catre un incepator, cat si de catre o persoana cu experienta. Noua interfata permite operarea printr-un „singur click“ si ofera acces instant la cele mai importante setari, precum ultimele setari ale statutului de securitate sau setarile de securitate stabilite sau conceptul de navigare foarte rapida.

Inovatiile pe care le aduce generatia G Data 2011:

 • Noua tehnologie cloud
 • Blocare optimizata a comportamentelor nocive
 • Interfata pentru utilizatori de tip „one click“
 • Tehnologie optimizata de tip „fingerprinting“ autodidact
 • Control cont al utilizatorului de tip „prietenos“
 • Cea mai noua tehnologie DoubleScanDOWNLOAD:

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

7 responses to “Produsele G Data 2011 au fost Lansate in Romania”

 1. george

  deabea ast 1 promotie de la astea:)

 2. Dany Dimy

  Parca are motorul Avast + Bitdefender nu ?

 3. TheSaint

  antivirusul este super, cel putin in teste este cam de 2 ani printre primii 2. eu mi-am luat o licenta originala pentru ca nu am gasit free. am dat pe ea 70 de ron si merita toti banii. Il instalezi si uiti de el.

  L-am gasit usor la un magazin online numai cu antivirusi. Un google search ajuta.

  1. happyday

   “printre primii 2” asta inseamna ca s-a clasat pe pozitia 1.5 , nu?

 4. virus2009

  happyday cam asa ceva ,nu am auzit pe nici unul sa se fi aflat pe la 2 si unsfert inca,poate avem si surprize de genul 🙂

 5. florentin

  A incercat careva licenta aceea cu 6 luni de la promotie de acum vreo jumatate de an? Merge serialul pe 2011?

Leave a Reply