Returnil System Safe 2011 Pro – Scapa de Virusi Definitiv (licenta GRATUITA)

returnilV-ar placea sa nu va mai pese de virusi, fara a avea antivirus ? Veti spune ca nu se poate, dar eu va spun ca este posibil.
Returnil Returnil System Safe 2011 Pro reuseste acest lucru prin clonarea sistemului de operare si realizarea unui mediu virtual ce este rulat in locul primului. Tot ce se creeaza\copiaza\modifica acolo este sters automat dupa restart. Totusi, fisierele pe care le doriti salvate chiar dupa repornirea sistemului, se pot salva folosind optiunile programului.
Astfel, salvati documentele importante, create sau copiate explicit de dumneavoastra si orice altceva periculos va fi indepartat fara bataie de cap.

Returnil Returnil System Safe 2011 Pro este un produs complet nou, care utilizeaza o combinatie de antivirus si un sistem virtual pentru a proteja computerul de toate tipurile de virusi si alte programe cu caracter malitios.

Returnil Virtual System 2010

Returnil 2011 utilizeaza o tehnologia avansata anti-malware si de virtualizare. Se cloneaza sistemul de operare si creeaza un mediu virtual pentru PC. In loc de incarcarea sistemului de operare nativ, este incarcata o clona care va permite sa rulati aplicatii si sa efectuati activitati online intr-un mediu complet izolat. In acest fel, sistemul de operare-ul real nu este afectat de virusi, troieni, sau orice alta aplicatie daunatoare. Pentru a reveni la mediul real al sistemului de operare, trebuie doar sa reporniti PC-ul.
In timp ce lucreaza in mediul virtual, aveti optiunea de a salva documente si fisiere, astfel ca datele dumneavoastra nu vor fi pierdute atunci cand sistemul este repornit.


Ofera:

 • AntiVirus – protectie in timp-real si scanare la cerere
 • System Safe (Virtual System) – cloneaza sistemul de operare si il ruleaza intr-un mod virtual
 • Virtual Disk – creeaza un disc\partitie virtuala (alternativa la Secret Disk)
 • Access Protection – protejarea programului cu parola si alte optiuni pentru prevenirea utilizarii sale neautorizate

Returnil System Safe 2011 se poate obtine GRATUIT urmand link-ul de mai jos:
https://ro.giveawayoftheday.com/returnil-system-safe-2011-pro/


Oferta este valida doar astazi, 28 septembrie 2010.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

2 responses to “Returnil System Safe 2011 Pro – Scapa de Virusi Definitiv (licenta GRATUITA)”

 1. Florinakke

  Un fel de deep freez, mai complex un pic.
  Pare a fi un soft OK!

 2. Phantom Armor – Foloseste PC-ul fara Antivirus si ramai Curat (licenta GRATUITA)

  […] a restaura sistemul la stadiul anterior, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.Este o alternativa la Returnil System Safe sau DeepFreeze, cu mai putine setari si optiuni de configurare totusi.Cu Phantom Armor aveti […]

Leave a Reply