Devirusare Red Cross Antivirus – Ghid pentru Dezinstalare Completa

Red Cross Antivirus este un program anti-spyware de tip rogue si… nu apartine organizatiei “Crucea Rosie”.
Acest program fals este promovat prin intermediul scannerelor antivirus online (false de asemenea) care pretind ca PC-ul este infectat si ofera ca solutie pentru devirusare acest produs.

Toate acestea au scopul de a induce in eroare utilizatorul, cu scopul de a achizitiona acest program. Fisierele detectate sunt curate, sau nefunctionale, iar alertele nu trebuie luate in considerare. NU achizitionati acest produs, iar daca ati fost infectati, urmati ghidul de mai jos:

Red Cross Antivirus

Programul creeaza urmatoarele fisiere\foldere:

 • %UserProfile%\Application Data\PAV\
 • %UserProfile%\Application Data\antispy.exeIi sunt asociate cheile registry:

HKEY_CURRENT_USER\Software\PAV
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon “Shell” = “%UserProfile%\Application Data\antispy.exe”

DEVIRUSARE:

1.Descarcati si rulati rkill.com. Acest lucru este ncesar pentru a opri procesul activ folosit de virus. Veti primi probabil o atentionare ca rkill.com este infectat. Ignorati-l, este doar o alarma falsa generata de Red Cross Antivirus.
Rulati rkill.com din nou, pana cand virusul nu mai este activ. Alternativ puteti incerca eXplorer.exe sau iExplore.exe


2. Descarcati Malwarebytes Anti-Malware. Scanati PC-ul complet si stergeti la final infectiile gasite apasand Remove selected.

Daca ai reusit sa cureti aceasta infectie, iti recomand sa cumperi versiunea PRO a Malwarebytes Anti-Malware pentru a te proteja si pe viitor de astfel de amenintari, avand in vedere ca nu au fost detectate\eliminate de antivirusul tau actual.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

3 responses to “Devirusare Red Cross Antivirus – Ghid pentru Dezinstalare Completa”

 1. tipo

  adica asta nu e antivirus pe bune??? pai eu il folosesc de vreo 2 luni si vreau sa va spun ca imi functioneaza PC-ul ca nou. nu am virusi, nu mai am date confidentiale, nu mai am o personalitate proprie dar nu asta conteaza! conteaza ca ma simt protejat.
  😀 😀 😀 😀 😀

 2. edward

  Banuiesc ca l-ai si cumparat de il folosesti de 2 luni, nu ? :>:>:>

 3. happyday

  @tipo

  sigur e asa bun de-l recomanzi si pe alte site-uri ? ca parca l-as incerca si eu… 😀

Leave a Reply