ZBot Removal Tool – Devirusarea celui mai raspandit Troian

ZBot (de asemenea cunoscut ca Zeus, ZeusBot orsau WSNPoem) este un cal Troian construit pentru a fura date personale din calculatoarele afectate. In timp ce Zbot se axeaza in principal pe furtul detaliilor bancare online pe care utilizatorul le introduce pe paginile institutiilor financiare, acesta monitorizeaza de asemenea informatiile de sistem si fura date aditionale de autentificare online. Ultimele variante pot de asemenea obtine istoria site-urilor Web vizitate, realizand de asemenea screenshot-uri ale ecranului.


In fiecare zi apar noi variante ale acestui troian. De aceea este necesar un utilitar generic de curatare a sistemului.

Daca ati fost afectati de acest virus, sau doriti sa faceti doar o verificare puteti descarca utilitarul BitDefender ce se gaseste la adresa:
https://www.malwarecity.com/community/index.php?app=downloads&module=display&section=download&do=confirm_download&id=11


Rulati-l, apasati “Start” si lasati-l sa-si faca treaba. Daca va detecta ceva, este necesar un restart al PC-ului pentru o devirusare eficienta.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

One response to “ZBot Removal Tool – Devirusarea celui mai raspandit Troian”

  1. Tweets that mention ZBot Removal Tool – Devirusarea celui mai raspandit Troian -- Topsy.com

    […] This post was mentioned on Twitter by YO9FAH, Radu. Radu said: ZBot Removal Tool – Devirusarea celui mai raspandit Troian: ZBot (de asemenea cunoscut ca Zeus, ZeusBot orsau WSNP… https://bit.ly/btFl3H […]

Leave a Reply