Advanced SystemCare PRO – Optimizare si Intretinere sistem (licenta GRATUITA)

Iobit Advanced SystemCare este un produs de intretinere si optimizare a sistemului, rivalizand cu alte produse similare, ceva mai cunoscute: TuneUp Utilities, Ashampoo WinOptimizer, etc.

Ce ofera?
Interfata grafica principala este impartita in 3 sectiuni: Maintain Windows, Diagnose System si Utilities.
Primele doua realizeaza diagnoza si reparare a sistemului printr-un simplu click, in mod automat.

advanced systemcare gratuitUtilities contine la randul ei trei alte sectiuni: Tuneup, Security, Admin Tools.

Tuneup se ocupa cu: Disk Check (Verificarea erorilor de pe disk); Disk Cleaner (Curatarea fisierelor inutile);
Disk Explorer; Driver Update (Actualizare Drivere); Firefox Optimize (Optimizare Parametri Firefox si TCP);
Smart Defrag (Defragmentarea Inteligenta a discului), integreaza programul cu acelasi nume al celor de la IOBit in ASC3; IOBit Registry Defrag (Defragmentare Registri); Shortcut Fixer (Reparare Comenzi Rapide); Smart RAM (Management Memorie RAM).

In ceea ce priveste tab-ul Security, acolo puteti folosi urmatoarele utilitare: Driver Backup (Copie de siguranta pentru Drivere); IE Security Assistant (Securizare Internet Explorer); System Backup (Copie de Siguranta pentru Setarile de Sistem); System File Checker (Verificare daca Fisierele Sistemului de Operare sunt cele Originale).


Functiile din Admin Tools sunt pentru utilizatorii mai avansati si includ dezinstalarea completa a programelor, editarea startup-ului, informatii de sistem, etc.

Programul costa in mod normal 29.95$, dar poate fi obtinut GRATUIT completand formularul urmator:
https://db.iobit.com/license-free/pcadvisor-asc-free-license.php

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

13 responses to “Advanced SystemCare PRO – Optimizare si Intretinere sistem (licenta GRATUITA)”

 1. Alin

  Acum ceva timp ai scris pe blog ca le fura semnaturile de la Malwarebytes. Acum le faci reclama ?

 2. basano

  care este cel mai bun utilitar dintre;Tuneup ,Auslogics BoostSpeed ,Advanced SystemCare pe mi-l recomanzi pentru optimizrea si marirea vitezei la PC ? RADULE

 3. marius

  eu folosesc acest soft de mult timp si sunt foarte multumit de el
  folosesc versiunea free si isi face treaba foarte bine

 4. Stefan

  mersi.

 5. mihai

  GLARYSOFT DISK SPEEDUP asta folosesc eu sunt multumit de el Am folosit si Advanced SystemCare dar mai mult i-mi place DISK SPEEDUP de tuneup sa nu aud !!!!!!!!!!!!Dar fiecare cu parerea lui si cu ce e multumit . atata guri atatea portii la masa !!!

 6. marius

  radu pot sa pun pe blogul meu un link cu promotiile care apar aici
  iar varianta free la acest soft este la fel de buna ca cea pro deci………

 7. johnny

  Salut Radu am si eu o rugaminte la tine.O persoana cu probleme m-a rugat sa caut un software speech to text in engleza pentru ca si-ar dori sa scrie articole in engleza pe internet dar tasteaza f greu.Stii un soft de genul asta daca da te rog sa mil spui si mie.Multumesc anticipat!Toate cele bune!

 8. laurentiu

  DUPA CE AM RULAT PROGRAMUL PE WINDOWS XPSP 3 SE INCARCA MAI GREU S-A DUBLAT TIMPUL DE BOOT SI PE DEASUPRA A SCHIMBAT FONTURILE FORMA SI CULOARE SUNT MAI INTUNECATE SI ALT STIL DE SCRIS. AS DORI UN RASPUNS DE LA RADU DACA SE SE POATE

 9. marius

  nu are cum eu il folosesc pe un xp sp3 in varianta free si zbarnaie pc
  si il folosesc de vreo 2 ani deci dezinstaleazal si incearca din nou

 10. Adi

  Fratilor nu va mai instalati toate prostiile!!! Ce credeti ca prindeti viteza luminii cu optimizari si alte tampenii comerciale??Eu folosesc doar antivirus Avira,firewall Comodo si CCleaner pentru curatat registrii.Si am viteza la bootare si pe parcursul rularii xp-ului,de n-am treaba.Pana acum 6 luni rulam si instalam toate programele de optimizare,de curatare registrii, de defragmentare HDD si alte prostii,care imi ingreunau mai mult xp-ul si chiar il stricau.Defragmentez cu utilitarul din windows si fuge pc de pe desktop(glumesc).Eu ma ocup mai mult cu editari video si foto ,nu am cine stie c pc.Dar am ajuns la concluzia,ca programele inutile mai mult ingreuneaza sistemul de operare decat sa-l optimizeze.Cu cat mai putine programe instalate,cu atat merge mai repede pc-ul.Instalati-va doar ceea ce este neaparat necesar(antivirus,firewall si un curatator de registrii(unul de incredere),player video,audio si mess-ul.In rest jocuri.O seara buna.

Leave a Reply