1AVMonitor – Monitorizeaza de la distanta Webcam-ul, PC-ul, Microfonul (licenta GRATUITA)

Securitatea ta si a familiei tale nu este prea scumpa pentru a face investitii. Iar cand o poti face si pe gratis, este cu atat mai bine.

1AVMonitor va permite sa monitorizati de la distanta biroul, locuinta si copiii dvs. 1AVMonitor afiseaza toata activitatea intr-o pagina web protejata cu parola, unde utilizatorii pot accesa video in timp real, poze, activitatea inregistrata, totul securizat pe 128 de biti.

1avmonitor gratuit

Programul se poate ascunde complet: 1AVMonitor se poate acunde singur din bara de unelte, din meniul de start, de pe desktop si din lista de programe a panoul de control. 1AVMonitor ofera suport pentru toate sursele audio si video. Utilizatorii pot monitoriza ecranul computerului, camera web, camerele DV sau microfonul.

Acest soft costa 59.95$, dar poate fi obtinut acum in mod GRATUIT (doar astazi, 17 oct 2010). Accesati pagina promotionala:
https://ro.giveawayoftheday.com/1avmonitor/

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

4 responses to “1AVMonitor – Monitorizeaza de la distanta Webcam-ul, PC-ul, Microfonul (licenta GRATUITA)”

 1. IanFrank

  Hm… am intrat pe site, si are rating cam mic…

  (by the way… se poate face un review…? 🙂 )

 2. ads

  Programele astea de pe “Giveaway of the Day” oare merg instalate pe un hard extern, dupa care sa le putem copia si folosii si pe alte PC-uri? 🙂

 3. ads

  Din pacate nu merge faza cu instalatul pe un mediul extern, cand am incercat sa deschid programul(de pe hardul extern) pe un alt PC, primesc eroarea asta:
  https://img411.imageshack.us/img411/5673/1avmonitor.png

  Alte solutii?

Leave a Reply