Square Privacy Cleaner – Alternativa CCleaner (program gratuit)

Square Privacy Cleaner este un nou produs marca NoVirusThanks si este o buna alternativa pentru CCleaner, in ceea ce priveste curatarea tuturor fisierelor temporare, ce pot dauna intimitatii tale online sau offline.
download square privacy cleaner


Este un utilitar rapid, puternic si usor de utilizat. Cu un simplu click, Square Privacy Cleaner iti permite sa indepartezi urmele din Windows, lista documentelor deschise recent, fisierele prefetch, cache-ul clipboard, listele MRU, folderele temporare, fisiere inutile (junk), iar PC-ul tau va functiona mai rapid. De asemenea poate curata urmele lasate dupa accesarea internetului, cookie-urile, istoria navigarii, pe toate browserele populare: Mozilla Firefox, Internet Explorer, Opera, Google Chrome.
Are de asemenea suport pentru curatarea fisierelor temporare pentru aplicatiile: WinRAR, WinZIP, Java, Media Player Classic, Borland Delphi, Microsoft Office, etc.

Poate de asemenea sterge fisierele de tip index.DAT care sunt blocate sau alte fisiere ce nu pot fi sterse in mod normal (dupa restart).

Programul este oferit absolut GRATUIT si poate fi descarcat fie sub forma unui kit de instalare, fie ca aplicatie portabila.

DOWNLOAD Square Privacy Cleaner installer:
https://downloads.novirusthanks.org/files/spcleaner_setup.exe


DOWNLOAD Square Privacy Cleaner – versiunea portabila:
https://downloads.novirusthanks.org/files/portables/spcleaner_portable.zip

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

4 responses to “Square Privacy Cleaner – Alternativa CCleaner (program gratuit)”

 1. Ionut

  Sincer ma Radule, nici macar nu se compara cu ccleaner. Nu ii ajunge nici la unghia de la degetul mic de la picior.

  Una la mana e asa urat de mie sila sa il folosesc, dar nu asta e esential,

  A doua la mana nu se poate pune sa faca curatenie la Startup\Shutdown – eventual doar prin alte artificii. Nu e la fel de complex si simplu pe cat ccleanerul e.

  Nu stiu exact cum ii zice la patch-ul ala pentru ccleaner cu foarte multe optiunii (cred ca stii despre ce vorbesc), pe care asta nu credsa aiba inca asa ceva dezvoltat.

 2. Tweets that mention Square Privacy Cleaner – Alternativa CCleaner (program gratuit) -- Topsy.com

  […] This post was mentioned on Twitter by YO9FAH, Radu. Radu said: Square Privacy Cleaner – Alternativa CCleaner (program gratuit): Square Privacy Cleaner este un nou produs marca N… https://bit.ly/bgDHkX […]

 3. tipo

  mie unul mi se pare mult mai complex decat ccleaner.mai bun nu stiu ca nu l-am incercat. parerea mea este ca daca vrei un utilitar bun care sa stearga tot si bine ar fi cazul sa folositi rwipe&clean. e pe bani dar merita.si sincer, sa nu ne dam drept usi de biserica, daca faci putin efort il gasesti pe google cu serial cu tot. asta pt cei care au bunul simt de a recunoaste ca folosesc softuri piratate…
  parerea mea, care este…

Leave a Reply