EASEUS Partition Master Professional Edition 6.1.1 – Partitionare si Management al HDD-ului (licenta GRATUITA)

Programul EASEUS Partition Master 6.1.1 costa 39.95$ si ofera functii avansate de partitionare a sistemului alaturi de crearea unui CD\DVD de recuperare. Acum este oferita in mod GRATUIT printr-o promotie.

EASEUS Partition Master este un instrument cuprinzator de administrare a partitionarii hard disc-ului si un program de optimizare a partitiilor de sistem, Professional Edition va permite sa va bucurati de functiile redutabile de partitionare de baza si avansate.

easeus partition master

O editie mult mai avansata decat Home Edition, cu EASEUS Partition Master Professional Edition puteti crea CD-DVD-uri butabile în cazul în care sistemul nu mai buteaza.

Caracteristici cheie:

  • Extinde partitia de sistem pentru a creste performanta computerului (rezolvand astfel problema “low disk space”).
  • Dispozitiv de creare copii pentru salvarea de siguranta sau pentru a copia întregul hard disc pe un altul fara a fi necesara reinstalarea Windows-ului.
  • Optiuni de baza de partitionare pentru o administrare mai eficienta a hard disc-ului si cresterea performantei computerului.
  • Optiuni avansate de partitionare pentru a creste performanta computerului si a micsora timpul de raspuns al acestuia.
  • Optiunile de utilizare va permit sa operati direct pe harta hard disc-ului prin meniu drag and drop, putand sa previzualizati schimbarile.
  • Partition Recovery Wizard pentru a recupera datele pierdute.

Aceasta versiune a Partition Master functioneaza pe Windows 2000/XP/Vista/7 32 bit si 64 bit. Licenta este valida pentru uz personal pe un singur PC.


Cum puteti obtine licenta GRATUITA:

Accesati pagina urmatoare unde veti gasi link-ul pentru descarcare:
https://majorgeeks.com/EASEUS_Partition_Master_Professional_d6355.html

Oferta valida pana Vineri, 22 oct 2010.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

One response to “EASEUS Partition Master Professional Edition 6.1.1 – Partitionare si Management al HDD-ului (licenta GRATUITA)”

  1. sCr3ws0f7

    am cumparat de curand un hdd de 1000gb si as dori un program care sa mil partitioneze singur pentru o performanta mai buna ca am inteles ca daca faci partitiile de capul tau fara sa le calculezi abia se tirie hdd-ul ma poate ajuta cineva?

Leave a Reply