Startup Defender 2.2 – licenta GRATUITA

Startup Defender este un program minimalist localizat in bara de unelte a sistemului Windows si care monitorizeaza in timp real locațiile de start up ale PC-ului dvs. pentru a impiedica programele sa porneasca automat fara voia dvs.

startup defender gratuitDaca un program incearca sa porneasca automat, Startup Defender va deschide o fereastra intrebandu-va daca acelui program ii este permis sa porneasca automat cu Windows-ul. Deasemenea, puteţi seta programele care sa ruleze automat sau nu la pornirea computerului. Daca este un program de care nu sunteţi sigur, il puteţi cauta pe Google pentru a vedea daca este necesar sau poate chiar periculos si astfel puteţi alege daca doriţi sa-l rulaţi la pornirea computerului sau nu.

Trasaturi cheie:

 • Mareste viteza de pornire a computerului dumneavostra inlaturand programele nedorite la pornirea Windows-ului.
 • Blocheaza automat rularea programelor la pornirea Windows-ului.
 • Optimizeaza pornirea computerului, facand astfel pornirea mult mai rapida
 • Detecteaza automat programele care incearca sa autoruleze la pornirea Windows-ului.Pentru a-l obtine GRATUIT accesati link-ul de mai jos (oferta doar astazi, 22 oct 2010):
https://ro.giveawayoftheday.com/startup-defender-2-2/

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

8 responses to “Startup Defender 2.2 – licenta GRATUITA”

 1. Stefan

  Licenta asta e valabila toata viata?

  1. Gigi

   Depinde de cat ai de gand sa traiesti 😆

   Probabil pana reinstalezi sistemul de operare. Alternativ poti folosi HijackFree de la Emsisoft care iti depisteaza 30 de modalitati de autorun la Startup: https://www.hijackfree.com/en/hijackfree/

  2. Cris

   Din câte știu despre Give Away of the Day, licența este valabilă numai pentru versiunea respectivă, fără posibilitate de update/upgrade, fără acces la suport tehnic, și numai până la reinstalarea sistemului de operare sau a aplicației. Mai exact, nu poți în niciun fel să reinstalezi aplicația respectivă (nici pe același sistem), decât în ziua în care este oferit gratis de GAOTD.

   Informații suplimentare (și eventual modificări ale acestor reguli – pentru că eu le-am citit ultima oară acum vreo 2 ani) le găsești pe siteul Give Away of the Day (îți recomand să citești regulile în engleză, pentru că cele în română s-ar putea să fie traduse prost, iar cele valabile sunt de obicei cele în engleză).

   1. happyday

    da matale de cand ai devenit atat de laconic (vorba vine) 😛 ? 😆

    1. Cris

     Se mai întâmplă 😆

 2. stanly7

  Asa este , licenta este valabila doar in ziua respectiva(totusi..).
  Programul nu se va actualiza si nu vei avea suport pentru el.

 3. Catalin(Malwarewiki)

  Ce prostie este acest program

 4. danutz

  se aseamna cu winpatrol

Leave a Reply