CONCURS: Castiga 5 licente G Data TotalCare 2011

concurs G Data 2011FaraVirusi.com in colaborare cu IT Sistem (distribuitor autorizat G Data software in Romania) organizeaza un concurs cu premii.
Se vor oferi 5 licente Gratuite pe un an pentru G Data TotalCare 2011.

Pentru acest concurs am pregatit 3 intrebari la care va trebui sa raspundeti corect. De asemenea pentru ca participarea sa fie valida este necesara abonarea la newsletter-ul nostru prin e-mail dand click aici.

1. Care sunt produsele adresate utilizatorilor casnici care alcatuiesc generatia G Data 2011?
2. Ce procent de detectie a obtinut G Data la ultimul test AV-Comparatives.org ? (testul detectiei totale, realizat in August 2010)
3. Numiti cel putin doua modificari aduse generatiei de produse 2011 de la G Data.

Raspunsurile pot fi gasite in articolele scrise pe acest blog si pe site-ul oficial G Data

Va reamintesc ca produsele G Data au obtinut aproape mereu locul I in testele AV-Comparatives.org (ca detectie), avand o rata de detectie foarte buna gratie celor doua motoare utilizate: Avast! si BitDefender.

Regulament Concurs:
1. Fiecare participant va raspunde corect, in mod obligatoriu la cel toate cele 3 intrebari si se va abona la newsletter-ul FaraVirusi.com.
2. Raspunsurile se vor trimite DOAR pe adresa faravirusicom@gmail.com pana in data de 07.11.2010, ora 06.00 (ora Romaniei).
3. Cei care vor utiliza mai multe adrese de e-mail (acelasi IP si distanta mai mica de 1H intre mesajele trimise) vor fi descalificati automat.
4. Premiile se vor acorda prin tragere la sorti.
5. Nu se acorda contravaloarea in bani a premiului adjudecat.


Lista Castigatorilor va fi publicata in data de 16 nov 2010.

Mult succes!

Fiti liberi sa promovati acest concurs pe site-urile voastre cu link spre aceasta postare.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

14 responses to “CONCURS: Castiga 5 licente G Data TotalCare 2011”

 1. waman

  fain,:)

  buna treaba radu.

 2. COSSAD

  G Data TotalCare 2011 ?
  EXCEPTIONAL !
  Mult succes tuturor !

  1. happyday

   merci, merci 😀 .

 3. Gigi

  Intai luati-va un PC cu multi GB RAM de aici https://www.faravirusi.com/2010/10/28/calculatoare-second-hand-cu-garantie-optiune-pe-timp-de-criza/ si abia apoi inscrieti-va la concurs! 😆

  1. happyday

   aaaa…ce e cu linku ala? ca e ca o bucla in timp si spatiu : de fiecare data cand dau click ma zvarle inapoi de unde am plecat 😆 .

   1. Gigi

    Am copiat alt link 🙂 Acum am editat.

  2. red

   Asta cu mult ram este bancul zilei??????.
   Iar garantia in romania.bancul anului.In romania nu exista asa ceva. 90% din ce se vinde in magazinele IT.electronice sunt facute pe vapor.iar garantia o poveste.
   Am un cumnat prin alianta.care a cumparat un CPU de la un magazin(nu ii fac reclama are deja) si cand sa stricat rahatul cei de la magazin. au facut ceva pe el. a contactat compania producatoare si cand a dat seria de pe actibild au spus ca acel procesor face parte dintr-un LOT de falsuri. din china.si ca romania.bulgaria.moldova(tarile astea de lumea a treia sunt principalele beneficiare)

   Eu cui ii cer garantie? La deseuri aruncate de straini.?

   Radu te credeam om serios. mai crezi in bazme?

 4. Castiga 5 licente G Data TotalCare 2011 | Concursuri Online | Superbingo Metropolis | Loto 6/49

  […] Participa la concurs Articole similareCastiga 10 licente BitDefender Internet Security 2010FaraVirusi.com in colaborare cu BitDefender Romania organizeaza un nou concurs, cu premii in valoare de 450 Euro. Se vor oferi 10 licente Gratuite pe un an de zile pentru BitDefender Internet Sec …Castiga un smartphone!Ghiceste data lansarii generatiei BitDefender 2011 si câstiga un smartphone! Inscrie-te in concurs Cronometrul de mai sus se va opri în momentul lansarii oficiale în România a generatiei BitDe …Castiga premii de peste 1800$ prin COMODO!Premii 25 x Comodo Internet Security Complete (69,99$ fiecare licenta) Proba Pentru a participa la acest concurs trebuie sa raspunzi la una din intrebarile de mai jos, alaturi de cerinta suplim …Castiga valoarea comenzii taleConcursul va fi lansat la data de 01.10.2010 si va dura pana la data de 30.11.2010. Concursul se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial. Vor participa la concu …Castiga un laptopOricine poate sa participe la acest concurs. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa accesati pagina: https://www.craiovaforum.ro/bets si sa completati scorurile la meciurile din acest campionat. … […]

 5. Tweets that mention CONCURS: Castiga 5 licente G Data TotalCare 2011 -- Topsy.com

  […] This post was mentioned on Twitter by Dragos Dogaru, Radu. Radu said: CONCURS: Castiga 5 licente G Data TotalCare 2011: FaraVirusi.com in colaborare cu IT Sistem (distribuitor autoriza… https://bit.ly/aH54DX […]

 6. Paul

  Puteti sa gasiti aici un tutorial cu poze despre G Data TotalCare 2011: https://queen-soft.blogspot.com/2010/10/g-data-totalcare-2011-tutorial-si.html

 7. Recomandarile zilei | Blogatu

  […] CONCURS: Castiga 5 licente G Data TotalCare 2011 […]

 8. McAfee si Microsoft Security Essentials au picat testul AV-Test.org (noiembrie 2010)

  […] obtine o licenta GRATUITA pentru G Data TotalCare 2011, printr-un concurs FaraVirusi.com. Detalii: https://www.faravirusi.com/2010/10/28/concurs-castiga-5-licente-g-data-totalcare-2011/Pentru detalii complete asupra fiecarui produs si rezultatele defalcate pe fiecare categorie si […]

 9. Concurs G Data 2011 – Mai sunt doar doua zile !

  […] BitDefender.Pentru Regulamentul complet si alte detalii despre concurs, accesati postarea initiala: https://www.faravirusi.com/2010/10/28/concurs-castiga-5-licente-g-data-totalcare-2011/Related posts:CONCURS: Castiga 5 licente G Data TotalCare 2011CONCURS Panda 2011 – Mai este […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.