SUPERAntiSpyware 5 – Primele poze

SUPERAntiSpyware versiunea 5 va fi lansat in curand. Iata primele poze.

sas 5


sas 5

sas 5

Sa speram ca va fi disponibil in curand pentru testare publica.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

7 responses to “SUPERAntiSpyware 5 – Primele poze”

 1. Moroi

  Chiar voiam să te întreb Radule…e bun ăsta de ceva? Adica arată bine, scanează repede (mă refer la versiunea precedentă). Nu ştiu detecția cum e?

  E peste spy-boot Search and Destroy ?

 2. Stelian
  1. happyday

   ma (ca vad ca-ti place limbajul asta), cam cine crezi ca-si bate capul de unde a luat pozele? pot fi foarte bine de aici : https://www.wilderssecurity.com/showthread.php?p=1775683, care e un post din 29 octombrie, sau pot fi de pe alte meleaguri internetistice.

   iote bre, de-acuma si sursa pozelor trebuie precizata, de parca nu s-ar gasi pe toate drumurile niste amarate de fotografii.

 3. ellpooty

  ce este mai bun
  asta sau nod32-ul
  care manaca mai multe resurse?

 4. Moroi

  @ellpooty

  Comentariul nu este în numele site-ului ci e o părere personală. Presupun că tu ai NOD-ul downlodat, că dacă l-ai cumpărat cu bani atunci e mai mare pocinogul. Ia CD-ul cu NOD aruncă-l în foc şi ca să fii sigur că a dispărut mai aruncă odată cenuşa în foc.. Dacă l-ai downlodat şterge torrentul să nu îl mai ia şi alţi naivi… 🙂

  În primul rând NOD este un antivirus (prost ce-i drept) dar antivirus. Produsul prezentat de Radu este un anti spyware. Dacă nu sesizezi deosebirea e cam ca la maşină: cauciucuri de iarnă şi cauciucuri de vară. Depinde pe ce “rulezi”. “rulezi” pe rogue şi căcaturi mici (gen cookie) infectate îl pui pe ăsta. “Rulezi” pe ceva mai greu (gen troieni etc) pui Nod-ul ca să îi înmulţească mai bine…sau poţi alege un antivirus adevărat, nu o glumă, gen Kaspersky (pe bani), sau Avira/Avast (gratis). Chiar şi un BitDefender DEMO îţi curăţă destul de bine calculatorul. Şi e vreo 60 de lei OEM-ul.

  Dacă îmi laşi o adresă de mail (într-un comentariu ulterior) îţi trimite fratele tău MBam “cu licenţă” şi cred că problemele tale vor lua sfârşit.

  Cât despre resurse consumate, dacă ai de la 1 Gb RAM în sus, nu prea contează.

Leave a Reply