Acronis True Image 2011 – Cea mai buna solutie de Backup (60% reducere)

Acronis True Image este un program care probabil nu mai are nevoie de multe prezentari fiind deja binecunoscut ca cel mai eficient program de backup.

Cu ajutorul acesteia se poate realiza o clona completa a sistemului pe HDD-ul tau. Clonarea realizeaza o copie exacta a vechiului tau hard-disk incluzand sistemul de operare, programele, setarile si toate documentele personale. Totul va functiona perfect ca si pe vechiul HDD.

Daca aveti un HDD de tip Seagate sau Maxtor puteti avea licenta GRATUITA pentru versiunea branduita Seagate Disk Wizard.
De asemenea Western Digital are aceeasi oferta pentru posesorii unui HDD de aceasta marca.

acronis true image promotie

Totusi aceste versiuni au cateva limitari, iar produsul Acronis True Image Home 2011 poate fi acum obtinut cu reducere de 60% de pe site-ul V3 Software Store.

Caracteristici principale ale Acronis True Image Home 2011:

* Clonarea unui Drive – Copiaza drive-ul sursa pe noul drive, pastrand toate datele pe partitia sursa.

* Migrarea Datelor – Sterge drive-ul sursa dupa ce noul drive a fost pus in functiune cu succes.

* Drive Deployment – PErmite utilizatorilor pregatirea unui drive astfel incat folderele sau partitiile selectate pot fi excluse din imaginea finala.

* Drive Image Backup – Utilizarea programului va permite backup-uri complete ale drive-ului sursa oricand este necesar. Imaginile sunt stocate sub forma de fisiere ce vor putea fi copiate pe alt drive, in retea sau pe un mediu de stocare optic (CD\DVD\Blu-Ray).
* Drive Image Recovery – Manager-ul de Recuperare va permite utilizatorilor sa restaureze o imagine de pe alt drive sau din retea. De asemenea se poate sterge fie o portiune a drive-ului pe care se restaureaza imaginea, fie intregul sistem de operare. * Crearea si utilizarea unui Manager Bootabil de Recuperare (CD\DVD) – Cu ajutorul acestui kit, utilizatorii pot crea imagini de tip ISO, care contin soft-ul Acronis Recovery Manager, cu care puteti recupera datele si restaura backup-ul chiar cand PC-ul nu mai porneste.

* Acronis Online Backup™ intr-o locatie securizata – Serviciile optionale de stocare online Acronis sunt disponibile pentru a face backup automat datele sau fisierele importante pe internet intr-o locatie securizata.

* Protectie continua a datelor – Acronis Nonstop Backup™ ofera protectia continua a sistemului si a datelor, prevening pierderea datelor.
Pentru a obtine reducerea de 60% si a ahizitiona Acronis True Image Home 2011 cu pretul de doar £15.98 (78 RONi) accesati link-ul urmator:
https://store.v3.co.uk/p13007-acronis_true_image_home_2011

Promotia mai este valabila inca 13 ore din momentul postarii, asa ca grabiti-va!

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

2 responses to “Acronis True Image 2011 – Cea mai buna solutie de Backup (602 reducere)”

  1. virus2009

    apropo,pentru backup puteti folosi clonezilla ca e free si puteti face pe os-uri (windows,linux,mac),ca user home sau firma fara problema,bafta

  2. happyday

    io tot astept versiunea 2011 gratuita pentru seagate ca 2010 nu face bine la ficateii lui win7. 🙂

Leave a Reply