BitDefender safego – Securitate sporita pentru Facebook

Utilizezi Facebook? Vrei sa ai siguranta ca link-urile si mesajele primite sunt curate?

Postarea pe propriul perete, comentariile prietenilor sau mesajele din Inbox sunt cateva din caracteristicile Facebook. Daca insa primesti un link infectat sau o tona de mesaje Spam, lucrurile nu mai sunt atat de amuzante.

De aceea BitDefender a lansat o aplicatie denumita safego, ce foloseste scanarea in-the-cloud pentru a-ti pastra contul Facebook in siguranta, filtrand link-urile malitioase (virusi, phishing, scam, etc) si mesajele de tip Spam pe care le primesti.

bitdefender safego


In plus, BitDefender iti da si sfaturi legate de propria intimitate, atunci cand accesezi anumite aplicatii care pot sa “fure” date personale.

Aplicatia este in testare Beta si pe viitor sunt asteptate si alte functii noi. Puteti instala BitDefender safego Beta, accesand adresa de mai jos:
https://apps.facebook.com/bd-safego/

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

4 responses to “BitDefender safego – Securitate sporita pentru Facebook”

 1. happyday

  stai sa ma dumiresc mai intai ce-i cu facebook ca-s tamaie la modul asta de socializare (si nu numai?) 😀 .
  oricum, avand in vedere securitatea subtire oferita de site-urile gen twitter, feisbuc, ideea mi se pare binevenita iar daca pot spune ceva absolut pozitiv despre bitdefender este ca exceleaza la capitolele antiphishing si antispam.

 2. Sakara

  Cei de la Bitdefender ar avea de castigat daca ar creea un antivirus cloud deoarece pe multe forumuri am vazut ca lumea se plange ca BIS “ingreuneaza” sistemul.

  1. happyday

   BIS 2011 nu ingreuneaza sistemul . Din contra e mai light decat combinatia avira+webroot (doua softuri care, luate separat, sunt recunoscute pentru “usurinta” lor) in sensul ca sistemul se initializeaza mai repede si chiar nu pune niciun fel de probleme resurselor . Iar , sincer, ceea ce descrie catalin aici https://www.faravirusi.com/2010/10/31/bitdefender-internet-security-2011-40-reducere/ nu am patit nici in versiunea beta a bit ts 2011, nici in cea de testare a produsului final . Si nu am decat un computer “mediu” , sa zicem : intel core duo 2.5 ghz si 3.2 ram pe x86 🙂 . Dar este posibil pentru ca bitdefender fara bug-uri e ca vinul fara buchet 😆 : cu cat sunt mai vechi problemele cu atat mai mult valoreaza pe piata antichitatilor 😀 .
   Oricum, cloud-ul este viitorul, insa, fiind la inceput de drum, are si asta destule probleme in aceasta faza 🙂 .

 3. Marian

  Eu am bitdefender total security 2011+panda cloud+comodo free si merge super bine desi am un laptop cu procesor intel celeron

Leave a Reply