Paragon Rescue Kit 10 Express – Produs Gratuit de recuperare a datelor

Ti s-a intamplat ca PC-ul sa nu mai porneasca? Ai incercat sa-i dai de cap si n-ai putut?
Paragon Rescue Kit 10.0 Express, este un CD bootabil ce poate remedia problemele de boot si integreaza unelte de recuperare a datelor cand sistemul de operare refuza sa mai porneasca. Aceasta se poate intampla din mai multe motive, printre care un virus. In acele cazuri se poate de asemenea folosi si un CD antivirus bootabil pentru scanare, insa nici acesta nu poate remedia orice probleme.
In plus fata de cele prezentate, Paragon Kit 10.0 reuseste sa recupereze si partitiile sterse cu un efort minim.

paragon rescue kit 10Cea mai buna optiune a programului este poate cea de a corecta Boot-ul, ce remediaza majoritatea problemelor de bootare (pornire) a sistemului de operare Windows. Iata si alte caracteristici:

Wizard de Transfer de Fisiere – Prin aceasta va putea recupera informatiile de pe HDD sau partitia de Windows, ce se pot copia pe o alta partitie sau pe un CD\DVD.

Undelete Partition – Cand stergeti o partitie (fara alte formatari aditionale) soft-ul de management al disc-urilor sterge doar referinta acesteia din Tabelul de Partitii, lasand astfel posibilitatea de a o recupera mai tarziu. Wizard-ul de recuperare a partitiei cauta si gaseste partitiile sterse. O partitie restaurata va fi complet functionala, atat timp cat nu au fost create, mutate alte partitii.

Exista de asemenea si o versiune Profesionala care ofera cateva functii in plus: Configurator de Retea, Wiping, Curatarea parolei Windows si Editor Registry.

Pentru a obtine Paragon Rescue Kit 10.0 Express in mod GRATUIT apasati pe link-ul de mai jos:

https://www.paragon-software.com/home/rk-express/download.html


Exista si o versiune Pro, care ofera posibilitatea de a sterge parola conturilor inaccesibile si logarea in Windows, editare registry, Windows PE Recovery Disc, Configurator de Retea. Pretul sau este insa de 99.95$.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

One response to “Paragon Rescue Kit 10 Express – Produs Gratuit de recuperare a datelor”

  1. altnume

    interesant, nu stiam de el. multumesc

Leave a Reply