Esti beat ? Fa-ti Testul de Ebrietate inainte de a posta pe Facebook!

facebook test ebrietate webrootAi venit beat mort de la o petrecere si ai vrut ca toata lumea sa vada pozele pe care le-ai facut acolo?
Sau avand prea mult chef de viata ai inceput sa comentezi la toate pozele nevinovate care-ti ieseau in cale, comentarii nu tocmai decente si politicoase ?

Apoi, mort de oboseala, te culci. Dimineata pleci grabit la servici si nu stii de ce rade toata lumea de tine. Verifici contul de Facebook si esti stupefiat…

Pentru a preveni astfel de intamplari si pentru ca intimitatea ta sa fie pastrata intacta, compania Webroot a lansat o aplicatie pentru Firefox si Google Chrome care nu iti permite sa intri pe site-urile de socializare daca esti putin euforic din cauza alcoolului consumat la o petrecere.


Aplicatia Social Media Sobriety Test te verifica daca esti treaz si te ajuta sa eviti statusurile penibile, pozele compromitatoare sau comentariile indecente pe care le-ai putea posta pe Twitter, Facebook, MySpace, Flickr, YouTube. Sunt blocate chiar si accesul la blog sau casuta de mail… cine stie ce e-mail i-ai trimite sefului !!

Pentru a folosi aplicatia va trebui sa accesezi site-ul: https://socialmediasobrietytest.com/
La inceput vei defini retelele sociale pe care le accesezi si orele cand exista “sansa” sa fii intoxicat.

Ca sa demonstrezi ca esti treaz, va trebui sa faci linii drepte cu mouse-ul, sa scrii alfabetul sau sa numeri pana la 30 si apoi sa dai click pe un ceas. Daca nu treci de aceste teste, Social Media Sobriety Test nu isi va permite sa iti accesezi conturile de pe retelele de socializare.

Testul de ebrietate de la Webroot poate posta apoi urmatorul mesaj pe peretele tau: X is too intoxicated to post right now.Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

3 responses to “Esti beat ? Fa-ti Testul de Ebrietate inainte de a posta pe Facebook!”

 1. Tweets that mention Esti beat ? Fa-ti Testul de Ebrietate inainte de a posta pe Facebook! -- Topsy.com

  […] This post was mentioned on Twitter by Dragos Dogaru, Radu. Radu said: Esti beat ? Fa-ti Testul de Ebrietate inainte de a posta pe Facebook!: Ai venit beat mort de la o petrecere si ai … https://bit.ly/a9GiPe […]

 2. UNOM

  Get the AskVG.com giveaway free license now

  On Thursday, November 04,2010, everyone can get a free 1 year license for version 1.27.5 of the awesomely impressive program Safe Returner!

  Just fill out the form below and you will get the license key right now:(24 hours only,ends at:November 05,2010 GMT+5:30) https://www.safereturner.com/askvg_giveaway.htm

 3. Cata

  “cine stie ce e-mail i-ai trimite sefului !!”
  Hai ca asta a fost foarte tare, hahahahaha !!!!

Leave a Reply