Interviu Malwarebytes – Tu pui intrebarile!

Malwarebytes Anti-Malware este un produs care nu mai are nevoie de alte prezentari. Este poate cel mai bun soft cand vine vorba de detectia si devirusarea programelor rogue, spyware, troieni, keylogger.
A fost clasat pe primul loc in testul comparativ realizat de site-ul nostru in urma cu cateva zile.

Bruce Harrison, Vicepresedinte al departamentului de cercetare Malwarebytes a acceptat sa ne acorde un Interviu in Exclusivitate.

Pentru ca raspunsurile sale vor fi pentru voi, cititorii FaraVirusi.com, ne-am gandit sa va dam posibilitatea de a adresa cateva intrebari.
O puteti face fie intr-un comentariu la aceasta postare, fie prin e-mail la adresa: faravirusicom@gmail.com

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

20 responses to “Interviu Malwarebytes – Tu pui intrebarile!”

 1. UNOM
 2. Roni

  intrebare pt aia : cand iese urmatoarea versiune ?

 3. yo9fah

  Va exista în curând și o versiune portabilă pentru Malwarebytes Anti-Malware !? Și de ce nu există o asemenea versiune oficială până acum pentru Malwarebytes Anti-Malware, mai ales că este unul dintre cele mai bune soft-uri atunci când vine vorba de detecția și devirusarea programelor rogue, spyware, troieni, keylogger !!!???

  Mulțumesc !

 4. george

  veti schimba interfata cu ceva mai “modern”?
  care sunt urmatoarele proiecte ale Malwarebytes Anti-Malware?

 5. semen

  exita versinue portabila Malwarebytes Anti-Malware,chiar ultima versiune 1.46 si eu folosesc aceasta versiune de mult timp cauta pe torente sau pe siturile de warez Malwarebytes portable

  1. happyday

   felicitari. cauta in continuare . poate obtii si versiunea mai “speciala” cu maimute incluse 😀 .

 6. red

  Aveam mai multe intrebari dar au fost puse de cei de mai sus.A ramas doar una
  De ce nu lanseaza o versiune liveCD. Bootabila.

 7. aeroasu

  O simpla intrebare. Cati dintre voi aveti o licenta cumparata? Pentru ca pretenti aveti de la Malwarebytes.

  1. happyday

   e normal sa existe pretentii atata vreme cat mbam ofera o versiune gratuita, disponibila oricui si foarte eficienta. pare destul de clar, cine este multumit (aici e simplu) si poate cumpara o versiune mai sofisticata (aici intervine dificultatea) poate face si pasul asta (e chiar recomandat).

   este anormal sa ai pretentii de la un soft gratuit? non-sens. nici intrebarea ta nu e mai breaza din punctul asta de vedere 🙂 .

 8. aeroasu

  @happyday
  Nici raspunsul tau nu este mai breaz din punctul asta de vedere .Asta ca sa te citez .
  Din moment ce am pus intrebarea :Cati dintre voi aveti o licenta cumparata? E clar ca nu mam referit la versiunea free.Nici nu ai putea sa ai pretenti la o versiune free.Aaaaaa ca ai tu dorinte ca programul primit ca pomana sa fie imbunatatit asta e alta problema .
  Nu vreau sa intru intro polemica pe acesta tema Poate mai interesant este faptul ca pleca dintre noi o mare valoare Adrian Paunescu un mare poet,un mare spirit Romanesc.
  Sper ca Dumnezeu sa nu il ia dintre noi .

 9. aeroasu

  Poate pare aiurea sa deschid acest subiect pe acest blog axat pe securitate IT etc.. Dar usor dispar valorile acestei tari,noi ca natie ne indreptam spre un cretinism fara limite.Un popor manelar,cersetor pe la portile Europei condus de niste indivizi abjecti si de niste curve.Sa intru in tema acestui site as putea sa le spun virusi acestor cretini care conduc tara asta in care oameni batrani stau la coada de dimineata pe la primari pentru o punga de faina.Poate va aparea un antivirus puternic care sa elimine virusi astia din OS. Romania Si ca un firewall puternic ne va apara tara de la dezastru in care ne aflam.
  Adrian Paunescu !! Dumnezeu sa fie langa tine ca sa poti ramane langa noi.

 10. aeroasu

  Multumesc Radu ca mi-ai adus aminte de intrebare, dar de la atatea chimicale, e-uri ingurgitate pe la mcdonalds incep sa nu mai am tinere de minte:)) In viziunea Bruce Harrison -Malwarebytes pe viitor cum crede ca va evolua rata autorilor de malware implicit de troienii fiind cele mai active amenintari actuale si ce viziuni are Malwarebytes pentru a contracara aceste amenintari pe termen lung?

 11. Moroi

  pana la intrebari lasa-ma sa felicit oamenii pentru treaba buna pe care o fac. APLAUZE !!!

  Intrebarea mea este referitoare la pop-up-ul ala din “tray” ceva de genul “mbam has blocked a malicious site si un numar de IP”

  Fereastra aia apare chiar daca am doar google-ul deschis. Cateodata apare si daca nu am nici un browser deschis si devine enervanta. Apare des indiferent daca stai pe site-uri sigure sau alt gen.

  Sa conchid: “Echipa de dezvoltatori lucreza sau are in vedere eliminarea acelui pop-up enervant? Sau macar mutarea lui in background?”

  Intrebarea 2: Care este deosebirea dintre scanarea rapida si scanarea flash ? Explicatie de preferabil nestiintifica.

  Inrtrebarea 3: Am incercat “fille assasin” pe vreo 3 fisiere. Pe niciunul nu l-a putut sterge. Chestii gen trojan, si alte extensii pe care nu le pot reproduce din memorie. La ce foloseste de fapt acea unealta ?

  P.S. Vad ca unii spun de interfata. Un utilizator care are nevoie de el sa faca 2-3 devirusari pe zi… il doare la patina ce interfata are. Il intereseaza functionalitatea. e buna asta…simpla si la obiect.

 12. aeroasu

  @Moroi
  Acel popup de care spui “mbam has blocked a malicious site etc” chiar daca browser este inchis cauza poate fi torrentul daca il ai deschis, nu apare asa aiurea.

 13. cip

  Why you are the the best?

 14. Nick

  Când şi cu ce noutăţi vine versiunea următoare? 🙄

 15. Marius

  Is it true that IObit stole your virus database signatures?

 16. happyday

  Malwarebytes este un program atat de eficient incat a ajuns un “reper” in materie de tehnologie antispyware. Este interesanta, mai ales, viteza cu care reactioneaza impotriva noilor amenintari ceea ce ma duce cu gandul la o eventuala capacitate de anticipare a trendului softurilor malitioase.
  In acest sens, cum vedeti evolutia viitoare a programelor spyware? In plus, puteti da detalii despre integrarea in tehnologia cloud a produsului dvs. si prevenirea amenintarilor specifice pe care le presupune aceasta tehologie?

 17. tipo

  modul HIPS/IDS/IPS, scheduler complex, sau poate un sandbox…
  intrebarea: Va contine malwarebytes` cele de mai sus?

Leave a Reply