Bullguard Internet Security 10 – Securitate de nota 10 (conform AV-Test.org)

Bullguard a lansat versiunea 10 a produselor sale de securitate acum cateva zile.

Ultimul test AV-Test.org, pe trimestrul 3 al anului in curs, nu a inclus produsele Bullguard. Totusi, testul pe trimestrul 4 il va include, iar rezultatele pe luna octombrie au fost deja centralizate.
Astfel, in ceea ce priveste blocarea atacurilor Bullguard a inregistrat procentul maxim – 100%, detectia pe virusii zoo a fost de 99.05%, pe cei din Wildlist – 100%, iar detectia rootkiturilor active si inactive a fost de asemenea perfecta, 100%.

bullguard 10 test“Secretul din spatele acestor rezultate extraordinare este structura pe care am ales-o pentru suita noastra de securitate: Am construit cu grija un mediu de maxima securitate cu o arhitectura bazata pe tehnologii stratificate.

Aceste componente includ scanare web, behaviour blocking (blocare comportamentala) si scanare traditionala pe baza semnaturilor. Felul unic in care Bullguard a combinat aceste tehnologii va garanta ca orice cod malitios care trece de una din componente, va fi prins de urmatoarea”, explica Claus Villumsen, CTO Bullguard.

BullGuard Internet Security a avut de asemenea 0 alarme false, un scor impresionant.

Rezultatele finale ale testarii AV-Test.org, vor fi publicate la finele lunii Ianuarie 2011.
Pentru acest program impresionant ca realizare si eficienta, vom organiza in curand un Super Concurs cu premii constand in 20 de licente GRATUITE !

Va reamintesc ca Bullguard integreaza tehnologiile BitDefender, Outpost, Secunia si Nova Shield.
Tineti aproape!


via Yahoo! news

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

18 responses to “Bullguard Internet Security 10 – Securitate de nota 10 (conform AV-Test.org)”

 1. Liviu

  Devine din-ce in ce mai interesant 😕

  1. happyday

   eu l-am instalat si, sincer, desi nu prea sunt fanul mataniilor pentru solutiile av, asta merita o juma de palarie ridicata de pe crestet 🙂 . poate parea putin primitiv la unele reactii in sensul ca cere accept, la inceput, pentru accesarea cam oricarui site care i se pare necunoscut ( unele fiind uzuale) insa nu mi s-a parut chiar atat de incomod acest mod de manifestare. necesita reboot dupa instalare (in ziua de azi?).

   insa o combinatie motor av bitdefender+outpost firewall+secunia inspector (pentru vulnerabilitati) + behavioral blocking novashield pare combinatie ce starneste interesul, nu ?

   in plus, conform unei postari a lui @Alin Vlad preluata de pe yahoo, viitorul arata bine, neh https://finance.yahoo.com/news/BullGuard-is-the-Best-in-prnews-4097021372.html ?

 2. Raducorleone

  Super…de curiozitate….ce e aia “zoo” malware ???

  1. AlexAMD

   Virusii de tip ”zoo” sunt programe malware cu o rata de raspandire mai mica. In ceea ce priveste BullGuard , la inceput eram foarte sceptic cu privire la protectia oferita de aceasta aplicatie de securitate. Acum vad ca se descurca , si isi consolideaza pozitia in clasamente , interesant 😀

 3. COSSAD

  Daca am o licenta(CD) de BullGuard Internet Security(2007, 2008 sau 2009- nu stiu ca nu l-am instalat niciodata), exista posibilitatea sa fac update la versiunea 2010?

  1. Alin Vlad

   Da, upgrade-ul de la o versiune mai veche este gratis. Este necesar doar sa downloadezi BullGuard IS 10 de aici: https://download.bullguard.com/BullGuardDownloader.exe. Il instalezi si the loghezi in aplicatie cu adresa de mail si parola pe care le-ai folosit si in versiunea precedenta.

 4. Nick

  Buuună întrebare ! 🙄
  Ce-ar fi sa şi încerci ? 🙄

 5. Mihai

  L-am testat 1 luna; este impresionant!

 6. waman

  merge cam greu …dar ca interfata g data si bullguard arata la fell…+ mi se pare mie sau tot aia este ?

  adica aceasi firma…

 7. Moroi

  RAdule… în orice ar consta concursul, înscrie-mă de pe acum şi pe mine. Chiar sunt curios. Dacă e din ăla “nasol” cu întrebări gen “pe ce loc a ieşti Bullguard” sau ” ce rată de alarme false are” îmi pun articolul ăsta la bookmarks şi o să răspund oricum. Deci “ÎNSCRIS”. Numai să nu includă şi vinderea unui rinichi …(deşi pot trăi cu unul) 🙂

 8. C@t@lin C

  La inceputul lunii Octombrie am fost grav virusat cu Trojan Dadobra bru , 3 tools reboot si un Rootkit si anume ute2mjc2.sys alias Trojan Agent 66949……fara sa stiu ce am in computer am instalat Bullguard , instalarea a decurs ok dar de scanat foarte greu …..dura aproape 1 ora de scanat , si multe atacuri pe care le banam dar degeaba , nu ma simteam in siguranta …..nu-mia gasit nici un virus desi aveam un zoo de virusi in computer vezi mai sus ^^^^^…..l-am dezinstalat si am scanat cu Spyware Terminator in safe mode si mi-am pus mainile in cap cand am vazut cate infectii a gasit …..apoi am instalat Avast 5 si mi-a gasit acel rootkit ute2mjc2.sys……deci nu e chiar asa de supercalifragilistic acest Bullguard nota 7 de la mine ptr prestatie 🙁

 9. Bogdan Adamut

  @ C@t@lin C dupa cum se zice si in post, rezultatele au fost pentru BullGuard 10, lansat pe 21 Octombrie, deci poti sa incerci si versiunea noua.

 10. george

  mda… pacat ca antivirusu asta nu lucreaza bn cu reateaua wireless… am de la wind(o firma din italia) si nu imi mai mergea conectarea… trebuie facute niste setari?

 11. C@t@lin C

  @Bogdan …..eu vorbeam de versiunea 10 si am licenta aia pe 6 luni de la ei ……. pe care am folosit-o cateva zile acum am Avira Premium 10, pana luna viitoare apoi poate pun din nou Bullguard 10….nu stiu inca ce o sa fac poate castig o licenta GDATA 😀

 12. Bogdan Adamut

  @George, poti sa contactezi suportul 24 din 24 la support@bullguard.com sau direct pe Live Chat: https://www.bullguard.com/support/live-support.aspx .

  @C@t@lin C aha, dar vazusem ca ai zis la inceput de Octombrie si atunci inca nu era lansat BullGuard 10 finala.

 13. gigel

  Faptul ca o mare parte din activitatea Bullguard se desfasoara in Romania e doar o coincidenta nu asa Radu 🙂 ?

 14. CONCURS: Castiga 20 licente Bullguard Internet Security 10

  […] securitate recomandat de Intel pentru netbook-uri. De asemenea, a obtinut cel mai bun rezultat la testul AV-Test.org pe luna noiembrie a.c.Regulament Concurs: 1. Fiecare participant va raspunde corect, in mod […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.