AVG achizitioneaza DroidSecurity pentru 4.1 milioane $

AVG Technologies, producatorul de software de securitate a achizitionat firma israeliana DroidSecurity pentru suma de 4.1 milioane $.

DroidSecurity ofera produse de securitate pentru protectia smartphone-urilor, tabletelor electronice si altor dispozitive ce ruleaza pe Android. Produsul de securitate al companiei pentru platforma Android, ANTIVIRUSFree, a inregistrat mai mult de 4,5 milioane de descarcari in ultima luna si este o aplicatie de top.


AVG afirma ca aceasta achizitie va permite echipei sale de solutii pentru Dispozitivele Mobile sa extinda oferta de produse de securitate pentru cei peste 110 milioane de utilizatori.

Conform unui raport recent, publicat de Gartner, Android are un procent de 25% cota de piata, fiind al doilea sistem de operare pentru telefoane mobile, ca popularitate in lume.

Dupa incheierea tranzactiei, firma va deveni o subsidiara AVG, cu sediul la Tel Aviv, Israel, iar fondatorul, Eran Pfeffer va deveni managerul Echipei de Solutii pentru Terminale Mobile de la AVG.

via TechCrunch

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

One response to “AVG achizitioneaza DroidSecurity pentru 4.1 milioane $”

  1. bravo AVG !

    barvao AVG ……. si ute cum AVG-ul intrece concurenta…..? pe timp de criza …? ce mai o achizitie foarte profitabila ptru avg

Leave a Reply