Intel recomanda Bullguard pe magazinul sau online AppUp pentru Netbook-uri

In luna august Intel achizitiona compania de securitate McAfee, pentru o suma frumusica.

Acum, magazinul online pentru Netbook-uri, AppUp, detinut de Intel, recomanda Bullguard Internet Security, ca singura solutie de securitate pentru clientii lor.
BullGuard a dezvoltat solutia lor de securitate dedicata netbook-urilor si notebook-urilor, cu scopul de a depasi dezavantajul consumului ridicat de resurse, pe care-l aveau alte solutii similare. Combinata cu tehnologia de ultima ora si eficienta in detectia, blocarea si neutralizarea amenintarilor, produsul a devenit unul foarte competitiv.


“Intel AppUp ofera utilizatorilor de netbook-uri accesul rapid la aplicatii special concepute pentru stilul lor mobil de activitate”, afirma Katja Reitemeyer, director, AppUp Content Strategy, Intel Corporation. “Utilizand kitul nostru de dezvoltare a softurilor, Bullguard a reusit o integrare rapida a solutiei lor de Securitate, pregatind-o pentru afisarea si vanzarea prin magazinul AppUp. Intel este incantat ca Bullguard a imbratisat viziunea noastra si este pregatita pentru dezvoltarea de aplicatii pentru sistemul de operare MeeGo.”

Pentru Bullguard este o buna oportunitate de a deveni produsul de securitate recomandat pe Intel AppUp, obtinand astfel si recunoasterea pentru calitatea solutiei de securitate pe care au dezvoltat-o pentru netbook-uri si notebook-uri. Intel are o reputatie excelenta in industria de profil. Astfel, Bullguard va beneficia de multe promotii atat online cat si la magazinul Intel AppUp Elements din San Francisco, a declarat Morten Kjaersgaard, Directorul BullGuard pentru Parteneriate Strategice.


Bullguard Internet Security pentru Netbook-uri poate fi descarcata si\sau achizitionata online de pe AppUp la adresa:
https://www.appup.com/applications/index

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

4 responses to “Intel recomanda Bullguard pe magazinul sau online AppUp pentru Netbook-uri”

 1. Alin

  I-ai parasit pe Avira ?

  1. happyday

   ar fi o mare pierdere pentru bresla aviracilor 😀 .

 2. Tweets that mention Intel recomanda Bullguard pe magazinul sau online AppUp pentru Netbook-uri -- Topsy.com

  […] This post was mentioned on Twitter by Dragos Dogaru, Radu. Radu said: Intel recomanda Bullguard pe magazinul sau online AppUp pentru Netbook-uri: In luna august Intel achizitiona com… https://bit.ly/97vABa […]

 3. CONCURS: Castiga 20 licente Bullguard Internet Security 10

  […] Outpost, Secunia si Nova Shield pentru modulele sale si drept urmare este produsul de securitate recomandat de Intel pentru netbook-uri. De asemenea, a obtinut cel mai bun rezultat la testul AV-Test.org pe luna […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.