Produsele Panda 2011 – 90 de zile licenta GRATUITA

Panda Security a lansat generatia 2011 a produselor sale de securitate si ofera Panda Internet Security 2011 pentru testare Gratuita timp de 3 luni de zile printr-o promotie speciala. Va reamintesc ca produsele PANDA s-au clasat pe locul 1 in ultimul test AV-Test.org Aceasta promotie este mai veche, dar fiindca functioneaza in continuare am repostat-o.

Panda Global Protection 2011


Noile solutii Panda, deja disponibile pentru achizitie online, includ: Panda Internet Security 2011, Panda Global Protection 2011, Panda Antivirus Pro 2011 si Panda Internet Security pentru netbook-uri. Printre noile caracteristici se numara accesul de la distanta pentru PC-urile dotate, eliminarea definitiva a datelor, virtual browser si chiar mai multe functii.

De asemenea, toate noile solutii Panda dispun de tehnologia Collective Intelligence care este folosita de o retea de milioane de utilizatori la nivel global si ofera o protectie sporita impotriva amenintarilor informatice cunoscute si necunoscute. Folosind aceste solutii, utilizatorii pot naviga pe Internet, realiza achizitii online, partaja fotografii sau clipuri video si folosi retele de chat fara a se teme de eventuali virusi. In plus, noile versiuni Panda 2011 asigura un consum de resurse cu 50% mai mic fata de versiunile anterioare, in cazul rularii pe Windows 7.

Produsele sunt concepute special pentru utilizatori foarte activi, cu nevoi de protectie mai exigente, si includ o serie de caracteristici noi, cum ar fi optiunea de a administra retelele de acasa, sau protectie sporita pentru multimedia si jocuri. In plus, folosind noile versiuni Panda 2011 gamerii evita intreruperile jocurilor.

De asemenea, interfetele au fost simplificate si au devenit mai intuitive pentru toata suita. In plus,  produsele din linia de top a Panda 2011 includ si o serie de utilitati care protejeaza datele virtuale ale utilizatorilor:

 • Acces de la distanta – Permite accesarea computerelor de acasa sau de la servici si transmiterea in siguranta de fisiere
 • Virtual browser – 100% sigur, acesta este un browser care ruleaza intr-un container virtual ce protejeaza sistemul de operare host de orice atac de tip malware. In acest fel este permisa afisarea paginilor web suspecte in cateva fractiuni de secunda.
 • Tastatura virtuala – Pentru a preveni furtul de catre keyloggers a parolelor si altor date sensibile inscrise pe tastaturi
 • File de criptare – Fereste fisierele de infractorii virtuali
 • Eliminarea definitiva a datelor – Eliminarea tuturor urmelor de fisierele deja sterse

Noile solutii mentin caracteristicile care au pozitionat Panda ca lider de piata in solutii de securitate:  un antivirus puternic care protejeaza impotriva tuturor tipurilor de virusi cunoscuti si necunoscuti; firewall cu securitate WiFi pentru a bloca intrusii si hackerii; Panda USB Vaccine, pentru a proteja dispozitivele USB; filtre de informatii confidentiale pentru a pastra datele personale in conditii de siguranta; copierea de rezerva, precum si o caracteristica PC tune-up pentru a optimiza performantele sistemului.

Iata adresele de unde puteti beneficia de promotie:


Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

5 responses to “Produsele Panda 2011 – 90 de zile licenta GRATUITA”

 1. nuti

  Excelenta oferta,multumesc.Btw o stire …interesanta
  Avira Premium Security Suite is “Software of the Year 2010”

  Visitors from softwareload.de chose Avira as the winner in the “Security” category

  Tettnang, October 22, 2010 – Over 800,000 Internet users took part in the Softwareload.de online poll, which ran between September 1 – 30, 2010, to select the “Software of the Year 2010.” Voters picked their favorites from 18 software categories. Avira Premium Security Suite won first place in the “Security” category leaving nine competitors in its wake.
  Cochetarie dom’le…hahaha

  1. happyday

   pai daca e .de in coada este site nemtesc. doar nu voiai sa voteze orgoliosii germani norton sau kaspersky 😀 . in plus avira n-a prea stralucit in testele de specialitate de anul asta, spre infinita suparare a aviracilor dependenti care au intrat in sevraj (sau aviraj?) din cauza asta 😆 .

 2. Tweets that mention Produsele Panda 2011 – 90 de zile licenta GRATUITA -- Topsy.com

  […] This post was mentioned on Twitter by Dragos Dogaru and YO9FAH, Radu. Radu said: Produsele Panda 2011 – 90 de zile licenta GRATUITA: Produsele PANDA 2011 ofera protectie completa: Antivirus, Fi… https://bit.ly/9OEZgt […]

 3. nuti

  ” frumos frumos…

  foarte frumos

  dar totusi… nu meriti decat un OS

  si cand zic OS ma refer la Windows “

 4. Nick

  @nuti
  Păstrează-ţi în continuare optimismul … 🙄
  PS. La poezii mai ai de lucrat … muuuult … şi nu crede ce spun , doar nemţii despre produsele lor ! 😈
  All the best … 😀

Leave a Reply