Adobe Reader X pentru Windows – Securitate sporita

adobe reader xAvand in vedere numeroasele probleme pe care le-a avut Adobe cu produsele sale din gama Reader si Acrobat, au decis sa aduca unele imbunatatiri.
Astazi, au anuntat disponibilitatea versiunii 10 (X) pentru Adobe Reader si Acrobat. Astfel, programele Adobe Reader X, Acrobat X Suite, Acrobat X Pro si Acrobat X Standard pot fi descarcate de pe site-ul oficial.

Caracteristica de securitate adusa produselor este “Protected Mode” care va deschide orice fisier PDF intr-un mod securizat, evitand aproape orice posibila vulnerabilitate.
Din fericire, este un lucru demn de laudat, iar versiunea 10 va fi astfel cu adevarat sigura. Din pacate, solutia nu este nici noua, nici originala. Cei de la Foxit o aveau implementata mai demult.


Alte noutati aduse pentru Adobe Reader X sunt:

  • Vizualizarea si interactiunea cu fisierele PDF care contin o gama variata de tipuri de fisiere, incluzand desene, mesaje e-mail, foi de calcul, clipuri video si alte elemente multimedia.
  • Scrie notite si impartaseste-ti opiniile cu altii marcand documentele PDF cu ajutorul functiilor Sticky Notes si Highlighter tools.
  • Alege modul de citire pentru a incadra un continut mai vast pe ecran. Foloseste scurtaturile de la tastatura pentru a printa, face zoom si cauta la accesarea din interiorul browserului.
  • Adaugarea modului Protected Mode in Reader (doar pentru Windows), pentru a vizualiza fisierele PDF intr-o maniera sigura.
  • Acceseaza fisierele PDF cu ajutorul Adobe Reader pentru Android, Windows Phone 7 si Blackberry Tablet OS, toate Gratuite.

Descarcati Adobe Reader X folosind site-ul de mai jos:
https://www.adobe.com/go/getreader/

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

One response to “Adobe Reader X pentru Windows – Securitate sporita”

  1. mac

    Multumim pentru stire! Personal, nu mai folosesc demulta vreme Adobe Reader. Nu vad rostul a circa 100MB de spatiu pentru a vizualiza un fisier pdf…

Leave a Reply