De Craciun, Kaspersky e mai bun!

Kaspersky Lab Romania anunta, sub sloganul „Tu meriti cea mai buna protectie. Noi ti-o oferim la cel mai bun pret” oferte speciale la solutiile de securitate destinate utilizatorilor individuali, în perioada 22 noiembrie – 31 decembrie. Astfel, Kaspersky Anti-Virus 2011 va putea fi achizitionat cu 99.99 RON, Kaspersky Internet Security 2011 cu 149.99 RON, iar Kaspersky PURE va fi disponibil la 199.99 RON, licentele fiind valabile pentru 1 utilizator, timp de 1 an. De asemenea, licentele pentru 3 si 5 utilizatori vor avea si ele preturi speciale.

„Cand vine vorba despre securitatea informatica, nu este indicat sa facem compromisuri, deoarece intimitatea online si datele personale stocate pe computer sau publicate pe diverse retele sociale sunt la fel de valoroase ca orice alt bun material”, spune Teodor Cimpoesu, Managing Director Kaspersky Lab Romania si Bulgaria. „Cu ocazia apropierii sarbatorilor de iarna, Kaspersky Lab ofera utilizatorilor posibilitatea de a beneficia de protectie informatica superioara la cele mai bune preturi de pe piata solutiilor de securitate informatica, în functie de nevoile fiecaruia dintre ei”, completeaza Cimpoesu.


Kaspersky Anti-Virus 2011 si Kaspersky Internet Security 2011 sunt cele mai noi produse Kaspersky Lab, lansate recent si în Romania, care protejeaza utilizatorii în timpul navigarii online, izoleaza orice resurse Internet potential periculoase si ofera un mediu de lucru digital curat, sigur si fara amenintari sau intruziuni nedorite. Toate acestea sunt realizate fara a limita gama de activitati pe care utilizatorii le au la dispozitie. Din contra, solutiile asigura protectie pentru toate tipurile de date si comunicatii si nu necesita interventii constante din partea utilizatorilor pentru a putea functiona eficient.

Kaspersky PURE este o suita de securitate integrata, care ofera protectie completa utilizatorilor individuali si retelelor de mici dimensiuni. Noul produs combina protectia împotriva tuturor categoriilor de malware raspandite pe Internet cu optiuni avansate de securitate, precum control parental avansat, backup si criptare de fisiere, un sistem de management al parolelor, dar si posibilitatea de a administra întreaga retea si modifica setarile de securitate de la orice computer conectat local.


Kaspersky PURE contine toate optiunile si functiile întalnite în Kaspersky Anti-Virus si Kaspersky Internet Security, inclusiv cunoscuta tehnologie „Sandbox” care permite executarea aplicatiilor suspecte într-un mediu virtual securizat înainte ca ele sa afecteze sistemul de operare, fiind conceptul unei suite de securitate autentice, complete si «curate», care protejeaza viata digitala a utilizatorilor în fata oricaror tipuri de amenintari informatice.

Pentru mai multe detalii referitoare la promotia Kaspersky Lab de Craciun consultati:
www.kaspersky.ro/Craciun

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

9 responses to “De Craciun, Kaspersky e mai bun!”

 1. Florin

  La pret de 149 ron iau eu KIS de obicei de la un magazin.

 2. Moroi

  Păi kasperski IS atât costă la mine în magazin…150 de lei. Care e oferta? Radule…încă un articol plătit sau mi se pare mie ?

 3. Viorel

  Eu am gasit Panda Internet Security la 160 de lei pentru 3 utilizatori. “Noi ti-o oferim la cel mai bun pret”? Hmmmmm……

 4. Florin
 5. Viorel

  @Florin
  De ce ne arati un test din 2009 si in care Kaspersky e la egalitate cu Symantec?

 6. radu01

  atentie la teapa,kaspersky 2011[china] ,promovata pe un alt site concurent,’este o maree, tapaliga.!Cel mai onest este faravirusi.com.Bravo lor.

  1. happyday

   si eu a trebuit sa-mi reinstalez os-ul din motive de kis – chinezarie faultabila dar, intre timp, au aparut si corectiile necesare pe blogul de care spui 🙂 . hai sa nu facem din asta un motiv de purtat discutii inutile. radu nu prea promoveaza genul asta de metode de a obtine licente insa nu trebuie sa denigram alte bloguri din prea multa emfaza 🙂 .
   pentru mine a fost o curiozitate care m-a costat. sunt insa o gasca de solutii de securitate viabile, usor de downloadat, oferite aici, pe blog, si nu vad de ce ar apela cineva la “trucuri exagerate” 🙂 .

 7. Florin

  @Viorel
  Scuze, nu m-am uitat atent, si nu am vazut ca e 2009. Nici nu ma gandeam ca mai gasesc rapoarte vechi pe site-ul lor

 8. Nyk

  Aici costa doar 19,95 Euro, adica aproape 90 ron inclusiv TVA la un curs euro de 4,3 ron. …deci mult mai putin! Puteti sa alegeti si alte produse de aici unde este Kaspersy I.S.2011 https://store.v3.co.uk/ Succes. https://www.cleverbridge.com/421/?scope=checkout&id=Cj61h136DN&crel=displayCurrencyId Deci, Dincolo era mai ieftin!

Leave a Reply