Outpost Security Suite Free 7.0 – O noua Suita de Securitate Gratuita

Outpost au lansat cu surle si trambite versiunea gratuita a suitei de securitate Outpost. Site-ul lor mentioneaza ca este prima suita de securitate completa si gratuita.

Informatia este total eronata. Exista inca doua suite de securitate Gratuite pe piata: Comodo Internet Security si Forticlient Endpoint Security Suite.
Daca Outpost se prevala de faptul ca cei de la Comodo nu au filtru Anti Spam, ei bine, Forticlient are.

Lasand la o parte etica (sau lipsa ei), produsul ofera Antivirus, Firewall, filtru Anti Spam, protectie proactiva.
Antivirusul foloseste motorul VirusBuster si conform Virus Bulletin, are o detectie buna. Totusi, versiunea Outpost Free nu ofera toate caracteristicile incluse in produsul Pro. Ramane de testat, care sunt aceste detalii.

outpost security suite free 7

Firewall-ul si protectia proactiva sunt foarte bune, cu doar putin mai slabe decat Comodo, conform testarii exhaustive efectuate de Matousec.
Totusi si in acest caz, versiunea free este limitata ca protectie si rezultatele mai sus mentionate nu se pot aplica in totalitate.

Per ansamblu, programul se constituie intr-o optiune demna de luat in considerare pentru protectia PC-ului si ramane de vazut cum va evolua.
In masura in care am timp, voi incerca sa pun fata in fata principalii competitori: Comodo Internet Security si Outpost Security Suite free.
Pot spune inca de pe acum, Comodo va castiga in mod cert la protectia proactiva, legat de Antivirus nu ma pot pronunta.


Pentru a descarca Outpost Security Suite Free 7.0 accesati site-ul:
https://updates.agnitum.com/free/OutpostSecuritySuiteInstall.exe

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

5 responses to “Outpost Security Suite Free 7.0 – O noua Suita de Securitate Gratuita”

 1. happyday

  ultima parte a articolului sugereaza ca este scris de un “comodor” aflat in relatie simbiotica cu un “avirac” 😆 .
  nici n-a aparut bine produsul si te-ai apucat sa tragi concluzii 😀 . putintica rabdare, mon cher, acorda-i macar prezumtia de nevinovatie, nu-l zvarli direct la carcera 😀 .

 2. stefan

  Eu am pe calc, MSE+Comodo firewall. S-ar merita sa bag Outpost? Nu ma intereseaza consumul de resurse.

  1. happyday

   ti-as sugera sa-l incerci. in cazul in care nu esti multumit poti renunta si reinstala combinatia actuala care e free, deci nu pierzi zile de licenta in favoarea unei solutii ce nu se dovedeste optima pentru cerintele tale. 🙂

 3. eugen

  Si eu,sugerez celor care il folosesc,cat si celor care inca nu il folosesc,sa continue sau sa inceapa sa foloseasca,Comodo Internet Security 5,cel mai bun security suite free,daca nu chiar cel mai bun la aceasta ora,de pe piata de security software,are si versiune in limba romana,o sa va convingeti.Enjoy

Leave a Reply