Auslogics Boost Speed 5 SE – licenta GRATUITA

V3 software ofera gratuit un program excelent marca Auslogics. Este considerat o alternativa eficienta la TuneUp utilities si costa in mod normal 20$.

Auslogics BoostSpeed 5 este un program de tip all-in-one pentru imbunatatirea vitezei si performantei, care poate optimiza sistemul in mai multe aspecte.

Este util atat in sporirea performantelor Pc-ului, cat si pentru imbunatatirea conexiunii internet.

Sectiunea Boost Windows promite sa faca aproape orice de la cresterea vitezei shutdown si startup, pana la optimizarea memoriei si setarilor sistemului. In mod similar, exista sectiuni pentru sporirea vitezei pentru Microsoft Office, browser, retea si altele.

auslogics boostspeed

Caracteristici ale Auslogics BoostSpeed
1-Click Maintenance – Identifica problemele PC-ului si le remediaza cu doar cateva click-uri
Curatarea sistemului de fisierele inutile, aplicatii nedorite, fisiere in dublu exemplar
Remediaza si defragmenteaza Windows registry
Defragmentarea hard disk-ului cu motorul celebru Auslogics Disk Defrag (pe care-l folosesc si eu si va pot spune ca este poate cel mai eficient program de acest tip)

auslogics boostspeedOptimizarea conexiunii Internet
Controlarea resurselor de sistem si a utilizarii lor
Protejarea intimitatii – stergerea istoriei navigarii, lista aplicatiilor recent utilizate si alte urme lasate in timpul utilizarii obisnuite a computer-ului. De asemenea exista optiunea de a sterge permanent un fisier si de a curata spatiul liber.

auslogics boostspeed

Cunoaste-ti PC-ul mai bine – BoostSpeed iti va oferi informatii detaliate despre sistemul tau: hardware, software, drivere, etc.

Pentru a-l obtine GRATUIT vizitati pagina V3 Store :
https://store.v3.co.uk/p9452-auslogics_boostspeed_5_se

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

7 responses to “Auslogics Boost Speed 5 SE – licenta GRATUITA”

 1. iout

  nu functioneaza licenta data de ei.ne poti zice tu o varianta acre ar merge?

 2. pion

  un program super;voiam sa reinstalez Windows-ul (XP), dar dupa ce Auslogics a facut ‘ordine’, se misca asa ca la inceput; multzam, radule!

 3. setmefree

  radu am o mica problema cu tune up[2010,2011]dupa inst si dupa ce face scan rapid si face ordine,cand intru in el imi ramane blocat [imi arata ca se incarca toate optiunile da totul e amestecat …nu stiu daca mai inteles da o sa fac o poza si o sa o pun poate ma ajuti tu

 4. setmefree

  radu am trimis mailu dar am uitat sa specific ca daca intru in tune up din start ..pot sa folosesc fiecare utilitar in parte fara probleme chiar si TuneUp 1-Click Maintenance merge fara probleme

 5. vasilica68

  salut,merege si pe win7..pe 64 de biti ?

Leave a Reply