Concursul Semnele Timpului se prelungeste!

nasterea lui iisus cadouAstazi la ora 13.00 s-ar fi incheiat in mod normal concursul Semnele Timpului. Totusi, fiindca pana la Craciun mai este ceva timp, pentru ca au aparut concurenti noi pe final si cu siguranta doresc si altii sa participe, vom prelungi concursul pana in data de  28 noiembrie, ora 6.00 (ora Romaniei).

Va reamintesc in cateva randuri despre ce era vorba:
Semnele timpului este o revista de analiza si opinie crestina care isi propune sa participe la reconstructia societatii romanesti, pe baza valorilor morale si a credintei. Pentru aceasta, Semnele timpului se doreste un canal de presa demn de incredere, dedicat celor care cred in nevoia unei perspective nemercantile asupra vietii, credintei si istoriei (viitoare).

In decembrie 2010, Semnele timpului va va oferi o noua editie speciala, cu tema Nasterea lui Iisus, intr-un pachet revista + CD. Revista de 64 de pagini va fi insotita de CD-ul audio Destul sa crezi, cu 13 piese interpretate de grupul vocal acapella Sens. PUTEȚI ASCULTA DEMO AICI.

Acest numar special se poate constitui intr-un cadou de suflet cu ocazia Craciunului, catre cei dragi, dar si pentru vecini sau colegi de servici.
Pretul sau este de 5 RONi, dar pentru cititorii FaraVirusi.com, vom oferi 5 reviste Gratuite prin Concurs.

Pentru detalii despre Concurs, accesati pagina de mai jos si postati comentariile DOAR acolo:
https://www.faravirusi.com/2010/11/19/concurs-castiga-5-reviste-semnele-timpului-cd-un-cadou-potrivit-de-craciun/

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.