Avast! Antivirus Pro si Internet Security – 55% Reducere

avast 5Iata ca promotiile se tin lant si pentru cei care le cauta, vom posta aici frecvent asemenea oferta de sarbatori.

Puteti avea acum Avast! Antivirus Pro si Avast! Internet Security cu reducere de 55% fata de pretul obisnuit!

avast 5

Iata ce este nou in versiunea 5 a produselor Avast!:

IMBUNATATIT! Motorul Antivirus si Anti-Spyware

Scanarea impotriva tuturor formelor de malware a fost imbunatatita. Acum exista o componenta de scanare in timp-real impotriva rootkit-urilor. Aceasta verifica toate driverele ce actioneaza la nivelul kernelului pentru orice semn de activitate rootkit: cunoscuta sau necunoscuta.

avast! Community IQ

Majoritatea mostrelor procesate provin din “senzorii” plasati oriunde in comunitatea de utilizatori avast! gratie modulelor anti-rootkit si Behavior shield. Acestea sunt analizate fie automat, fie manual de catre analistii Avast!

NOU Code emulator

Cand un executabil suspect este intalnit avast! este capabil sa emuleze codul programului intr-un mediu izolat. Aceasta este realizata cu doua scopuri: in primul rand pentru unpacking generic. In al doilea rand este utilizat de motorul euristic. Aceasta este realizata prin translare dinamica, o metoda mult mai rapida decat tehnologiile traditionale de emulare.

NOU Motor euristic

Incepand cu versiunea 5.0, avast! are un motor euristic nou destinat detectarii proactive a virusilor necunoscuti, care nu sunt detectati cu definitiile normale.

NOU avast! Intelligent Scanner

Acesta poate reduce numarul fisierelor scanate cu pana la 80% datorita unei liste de aplicatii sigure. Fisierele identificate ca fiind sigure nu vor fi rescanate pana cand nu sunt modificate in vreun fel.

NOU Behavior Shield

Monitorizeaza in timp real activitatea pe acel computer utilizand un numar de senzori (fisiere de sistem, registry, retea) si raporteaza/blocheaza orice comportament suspect.

NOU Actualizari mai rapide
NOU Silent/Gaming Mode


Noul mod Silent/Gaming Mode detecteaza automat aplicatiile full-screen si dezactiveaza ferestrele pop-up si alte notificari aparute pe ecran fara a dauna securitatii PC-ului.

NOU Multi-threaded scanning optimization

avast! ruleaza mult mai rapid pe procesoarele de tip multi-core. O noua optiune avast! permite impartirea fisierelor mari intre cele doua nuclee, accelerand procesul de scanare.

Cele de mai sus sunt noutatile aduse versiunii GRATUITE Avast! Antivirus 5.
Pe langa ele, avast! Internet Security contine Firewall, Anti-Spam, avast! Sandbox si Script shield.

Pentru a obtine discount-ul de 55%, accesati site-ul Avast!, alegeti unul din produsele pe care doriti sa le achizitionati si introduceti codul promotional de mai jos in casuta “Your Coupon Code”:
55WILDERS2010

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

3 responses to “Avast! Antivirus Pro si Internet Security – 553 Reducere”

  1. stefan

    Se descurca binisor AVARst + Comodo firewall.

  2. dumadeos

    radu ce poti spune despre AVERT?

  3. C@t@lin C

    Poata sa spuna unii tot ce vor despre AVAST5 Free , ca e lent , ca , mananca resurse multe (Ram)…..si nu mai situ ce chichite puse de unii carcotasi de-a lungul anilor inca de pe vremea celui 4.8…..la capitolul Rootkit……ramane THE BEST…..si pentru asta cred ca multi o sa-l foloseasca , asta sa ma razbun pe Avira Premium care nu mi-a gasit 2 rootkituri ….as dorii Domnule Radu sa-mi dati niste informatii despre acest driver(rootkit)- ute2mjc2.sys!!!! poate dvs aveti mai multe informatii despre originea acestui rootkit si scopul lui in pc meu 😀

Leave a Reply