Avira Premium Security Suite 10 – 3 luni licenta GRATUITA

AVIRA, ofera licenta GRATUITA timp de 3 luni de zile pentru produsul AVIRA Security Suite.
Este o oferta mai veche, inca functionala.

avira premium security suite 10 gratuit

O puteti obtine accesand urmatorul link:
https://license.avira.com/ru/promotion-36lebwzkvuh83y06qq93


Completati formularul cu datele cerute: Sex, Nume, Prenume, Adresa E-mail, cod CAPTCHA (casutele marcate cu steluta) si apasati butonul de jos din pagina.

Veti primi licenta in e-mail de obicei in cateva minute. Descarcati fisierul HBEDV.KEY si folositi-l pentru actualizarea licentei.

AVIRA AntiVir Premium se descarca de aici: https://dlpe.antivir.com/package/wks_avira/win32/en/isec/avira_premium_security_suite_en.exe

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

7 responses to “Avira Premium Security Suite 10 – 3 luni licenta GRATUITA”

 1. adrian

  Salut ! . Gratie acestei oferte folosesc Avira de peste 1 an de zile . Multumesc Faravirusi.com !!!

 2. nuti

  Si cand te gandesti ca exista Microsoft Security Essentials ,
  nis ,kiss ,piss etc si noi ne multumim cu asa putin…hahaha

  1. happyday

   pentru tine exista o sectiune dedicata in acest blog : https://www.faravirusi.com/2010/11/23/avira-blocheaza-secunia-psi-si-are-probleme-in-consumul-de-memorie-pe-windows-xp/ 😀 .

   cei de la avira ti-au dedicat in mod special niste gandacei in speranta ca, in calitate de degustatoare rafinata de mostre aviratice, vei aprecia noul gust al produsului condimentat cu ceva bug-uri 😀 . singura lor dilema consta in asezonarea acestuia cu fp-uri sau cu o rata irelevanta de devirusare 🙂 . ramane la voia ta sa faci alegerea pe care o consideri optima 🙂 .

   ps: bucurie mare, salata ta de comentarii murate e inclusa in meniu 🙂 ! asta ca sa ai pofta 😉 !

   1. Mihai

    @happyday Prietene esti fabulos. Gold Cannonball Prize for juicy replies!

 3. Gheorghita Aviranei

  Buna seara tuturor ! Mai ales adminului acestui blog minunat.Sa va spun ceam patit azi.Veneam de la munca.Nu ma intrebati care sau ce fel de munca am ca nu va zic! Nevastamea Avirana tocmai venise din tirg de un sia luat o umbrela.Ce culoare o sa fiti curiosi ,probabil! Ei bine rosie.Ca sa se asorteze cu poama de antivirus din tray! Ase ca mio stat palinca in git si miam adus aminte de Palevo,care mia distrus lista de mesenger si o gramada de prieteni mau parasit din cauza lui!
  Doua saptamini a fost lovita in heuristicul ala imbatabil bre aviruta aia,si na facut nik!Ase ca am vazut rosu in fata ochilor si am dezinstalat imediat avira,si am pus si parola la logarea in uindows! Bine ca recunosc ca no sa mai maninc mincare gatita acasa o vreme…ase ca o intreb pe @nuti,care pare o tipa de treaba poate sa gateasca mai mult , o perioada?Promit sa-i daruiesc umbrela pe care iam confiscato Aviranei !
  Multumesc pentru intelegere!

 4. george dragusi

  faravirusicom

 5. alistar vasile

  Doresc instalarea antivirusului Avira Premium security pentru trei luni gratuit. Dar ajutati-ma sa desinstalez un antivirus tot Avira cu care l-am cumparat odata cu computerul .

Leave a Reply