Castiga 3100 licente Avast! Internet Security 5

avast 5Versiunea 5 a produselor de securitate de la Avast! a adus modificari notabile, iar diferenta intre versiunea 4.8 si 5 este majora.
A fost lansat un produs nou: Avast! Internet Security si de asemenea exista modificari semnificative in versiunea GRATUITA a antivirusului Avast!

Pe toata perioada lunii Decembrie, Avast va oferi cate 100 de licente zilnic pentru produsul lor de top Avast! Internet Security 5.
Tot ce trebuie sa faceti este sa raspundeti corect la niste intrebari si sa fiti intre primii 100 care fac acest lucru intr-o zi.

avast 5Iata ce este nou la acest produs:

IMBUNATATIT! Motorul Antivirus si Anti-Spyware

Scanarea impotriva tuturor formelor de malware a fost imbunatatita. Acum exista o componenta de scanare in timp-real impotriva rootkit-urilor. Aceasta verifica toate driverele ce actioneaza la nivelul kernelului pentru orice semn de activitate rootkit: cunoscuta sau necunoscuta.

avast! Community IQ

Majoritatea mostrelor procesate provin din “senzorii” plasati oriunde in comunitatea de utilizatori avast! gratie modulelor anti-rootkit si Behavior shield. Acestea sunt analizate fie automat, fie manual de catre analistii Avast!

NOU Code emulator

Cand un executabil suspect este intalnit avast! este capabil sa emuleze codul programului intr-un mediu izolat. Aceasta este realizata cu doua scopuri: in primul rand pentru unpacking generic. In al doilea rand este utilizat de motorul euristic. Aceasta este realizata prin translare dinamica, o metoda mult mai rapida decat tehnologiile traditionale de emulare.

NOU Motor euristic

Incepand cu versiunea 5.0, avast! are un motor euristic nou destinat detectarii proactive a virusilor necunoscuti, care nu sunt detectati cu definitiile normale.

NOU avast! Intelligent Scanner

Acesta poate reduce numarul fisierelor scanate cu pana la 80% datorita unei liste de aplicatii sigure. Fisierele identificate ca fiind sigure nu vor fi rescanate pana cand nu sunt modificate in vreun fel.

NOU Behavior Shield

Monitorizeaza in timp real activitatea pe acel computer utilizand un numar de senzori (fisiere de sistem, registry, retea) si raporteaza/blocheaza orice comportament suspect.

NOU Actualizari mai rapide
NOU Silent/Gaming Mode

Noul mod Silent/Gaming Mode detecteaza automat aplicatiile full-screen si dezactiveaza ferestrele pop-up si alte notificari aparute pe ecran fara a dauna securitatii PC-ului.

NOU Multi-threaded scanning optimization

avast! ruleaza mult mai rapid pe procesoarele de tip multi-core. O noua optiune avast! permite impartirea fisierelor mari intre cele doua nuclee, accelerand procesul de scanare.

Cele de mai sus sunt noutatile aduse versiunii GRATUITE Avast! Antivirus 5.
Pe langa ele, avast! Internet Security contine Firewall, Anti-Spam, avast! Sandbox si Script shield.

Pentru a participa la CONCURS, vizitati incepand de maine, 1 decembrie 2010, pagina de mai jos:
https://www.avast.com/lp-winterquiz.php
Mult succes!

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

61 responses to “Castiga 3100 licente Avast! Internet Security 5”

 1. Liviu
 2. BogdanMih

  Am castigat si eu.mc pt pont’. Nu exista nici un tip de extragere’.Primii 100 care raspund la intrebare,primesc licenta.Momentul cand e pusa intrebarea este o dilema’.Eu am vazut ca s-a dat in jurul ore 16 orei 18 si ora 7 si ceva dimineata/atunci cand am castigat.am avut bafta. Ora cand este pusa intreabarea este postata la o ora aleatorie, pt ca oameni din cat mai multe tari sa aibe sanse egale.

 3. ocsi

  Dupa ce castigi la extragere in cat timp si cum primesti licenta?

 4. subofferul

  Am raspuns la o intrebare si am primit licenta pentru 365 zile,a durat 3 zile dar a venit deci profitati acum

  1. ocsi

   Multumesc pentru informatie.

 5. oliver

  da am cistigat si eu multumes radu pentru tot ce faci

 6. ocsi

  Si eu, dar vad ca nu primesc licenta. Probabil s-au suparat pe mine cand am spus ca o sa dau licenta lui hapyyday.

 7. Nick

  @ocsi
  Eu am câştigat a doua zi , de la începerea concursului şi licenţa (avast.lic) a venit pe mail după fo’ 2 zile! aşa că mai aşteaptă , eventual aruncă o privire şi pe la Spam!

  1. ocsi

   @Nick
   Da, dar eu am castigat licenta pe 9 decembrie si acum suntem pe 15 decembrie. Deci, sunt deja 4 zile. In fine, oricum nu ma grabesc (nici nu stiu daca-l voi folosi avand in vedere ca nu imi place firewall-ul din acest program).

Leave a Reply