BufferZone – Virtualizare si Securitate, licenta GRATUITA

buffer zone gratuitBufferZone Pro va prezinta o tehnologie noua care completeaza si sporeste securitatea computerului furnizand un plus de protectie impotriva amenintarilor de pe internet sau a dispozitivelor externe atasate computerului, intarind astfel securitatea computerul.

Tehnologia BufferZone Threat Virtualization dispune de aplicatii Internet, pagini web si fisiere de pe dispozitive externe intr-un mediu virtual distinct numit „Virtual Zone”, afisat pe ecranul dvs. printr-un chenar rosu. Toate programele si fisierele ce prezinta posibile amenintari sunt izolate in mediul virtual ramanand separate de fisierele dvs. personale si de sistemul de operare al computerului dvs., actionand astfel ca un „tampon” in calea amenintarilor.

Cu BufferZone Pro puteti naviga pe internet, descarca fisiere, puteti folosi e-banking-ul, puteti conversa si trimite/primi email-uri dupa bunul plac – practic, folosind internetul asa cum ar trebui folosit – in zona virtuala „Virtual Zone” in deplina siguranta. Cu BufferZone Pro experienta dvs. web este virtuala si sigura permitandu-va sa faceti tot ce doriti, la adapost de posibilele amenintari web.

buffer zone gratuit

Il puteti avea acum GRATUIT, desi in mod normal costa 39.95$, gratie unei promotii  (oferta este valida pana pe 1 ianuarie 2011):
Accesati site-ul oficial al producatorului pentru a beneficia de ea:
https://www.trustware.com/


Alternativ puteti accesa link-ul direct pentru download:
https://www.trustware.com/uploads/download_files/BufferZoneProFree.msi

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

4 responses to “BufferZone – Virtualizare si Securitate, licenta GRATUITA”

 1. silviu

  Nu merge pe windows 7 -64 bit.

 2. danutz

  nu stiu ce-i de facut.te duci pe pagina iti apare acel banner si ciuciu mai departe ca nu contine niciun link acel banner.sa fie sanatosi

 3. claudiu

  functioneaza, se descarca de pe link care este afisat, se instaleaza un restart si totul este ok mersi radu

 4. vanactio

  varianta pro este gratuită până la 01.01.2011

Leave a Reply