BufferZone – Virtualizare si Securitate, licenta GRATUITA

buffer zone gratuitBufferZone Pro va prezinta o tehnologie noua care completeaza si sporeste securitatea computerului furnizand un plus de protectie impotriva amenintarilor de pe internet sau a dispozitivelor externe atasate computerului, intarind astfel securitatea computerul.

Tehnologia BufferZone Threat Virtualization dispune de aplicatii Internet, pagini web si fisiere de pe dispozitive externe intr-un mediu virtual distinct numit „Virtual Zone”, afisat pe ecranul dvs. printr-un chenar rosu. Toate programele si fisierele ce prezinta posibile amenintari sunt izolate in mediul virtual ramanand separate de fisierele dvs. personale si de sistemul de operare al computerului dvs., actionand astfel ca un „tampon” in calea amenintarilor.

Cu BufferZone Pro puteti naviga pe internet, descarca fisiere, puteti folosi e-banking-ul, puteti conversa si trimite/primi email-uri dupa bunul plac – practic, folosind internetul asa cum ar trebui folosit – in zona virtuala „Virtual Zone” in deplina siguranta. Cu BufferZone Pro experienta dvs. web este virtuala si sigura permitandu-va sa faceti tot ce doriti, la adapost de posibilele amenintari web.

buffer zone gratuit

Il puteti avea acum GRATUIT, desi in mod normal costa 39.95$, gratie unei promotii  Softpedia:
Accesati site-ul de mai jos pentru a beneficia de ea:
https://www.softpedia.com/progDownload/BufferZone-Pro-Download-118433.html

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

4 responses to “BufferZone – Virtualizare si Securitate, licenta GRATUITA”

 1. ocsi

  E destul de complicat. Mai bine Sandboxie, care poate fi utilizat gratuit, dar iti reaminteste permanent ca ar trebui cumparat

 2. ocsi

  Sau … daca vreti virtualizare doar pentru navigare pe net,Online Armor Firewall, chiar si in varianta free, are o functie asemanatoare.

 3. clawname

  Programelul asta iti face o gramada de fisiere micute in tot calculatoru…de exemplu isi face o copie de “program files” daca instalezi sau folosesti un program acolo…Eu personal l am incercat..nu se simte deloc in sistem.
  Dar daca e prea complicat va recomand defensewall..are acelasi functii si e si mai light

 4. george

  scrie si tu ca e pt x32 ca am descarcato degeaba

Leave a Reply