PrevxCSIUpdate.exe este infectat cu ADWARE/Zwangi.dmj (Alarma Falsa Avira)

prevxPrevX este un program ce foloseste tehnologia “cloud” pentru protectia Pc-ului impotriva tuturor tipurilor de amenintari fiind axat in special pe rootkit, keylogger, spyware. Tehnologia “cloud” practic ofera acces la un volum extraordinar de mare de informatii la o baza de date comuna utilizatorilor antivirusului respectiv. Beneficiile ei se calculeaza in timpi extraordinar de raspuns si consumului mai mic de banda si spatiu pe hard disc.

Prevx este unul din acest tip de antivirusi care se bazeaza informatia colectiva a utilizatorilor. Spre deosebire de alte produse similare care combina semnaturile cu inteligenta comuna, Prevx merge strict pe principiul “cloud”. Din aceasta cauza o conexiune la Internet este absolut necesara, in lipsa ei aplicatia devening absolut inutila.

Cei care folosesc PrevxCSI si Avira, au sesizat probabil o detectie pe fisierul PrevxCSIUpdate.exe. Avira il calsifica drept ADWARE/Zwangi.dmj, insa este o alarma falsa. Fisierul nu este infectat.

prevcsiupdate.exe infectat alarma falsa avira


Sa speram ca detectia va fi eliminata in curand.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

13 responses to “PrevxCSIUpdate.exe este infectat cu ADWARE/Zwangi.dmj (Alarma Falsa Avira)”

 1. happyday

  fp-uri la avira…curios. produsul e recunoscut pentru acuratetea detectiilor. mai ales ca in ultimile 5 luni (dupa cum bine imi spunea cineva) au lucrat serios la capitolul asta. nu trebuie sa-si faca cineva griji : e o eroare minuscula. oricum, cine a auzit de prevx asta ca sa-l foloseasca in romanica? sau de amaratul ala de secunia? neah ! programe minoritare, mon cher !
  important e ca micuta eroare vizavi de resursele xp s-a rezolvat printr-un patch. dar si in cazul asta, cine-i pune pe utilizatori sa foloseasca fosila aia? suntem in era win 7, ce mai scormoniti cu oscioarele mumiei aleia de xp?

  ete-a naibii ! mai emit unii si pretentii de-acuma !

 2. Cis

  Folositi bre Bitdefender IS ca e produs national rromanesc si e bun ca toti avem macar 2GB RAM si e pacat.

 3. Shakalu

  fratilor…detectie mare…= alarme false mai multe 😉

 4. Liviu

  @Cis.La mine cu 3 GB RAM se simte dapai cu 1-2 GB RAM 🙁

  1. Cis

   Ia neamule RAM mai mult ca sa-ti mearga PC bine. O sa bage baietii bareta de 2GB RAM in pachetul IS 2012.

 5. virus2009

  @ liviu
  mai scoate din startul programele,la mine Bit is pe acei 2G ram ruleaza normal 😉
  daca ai tine numai antivirusul ai sa observi diferenta,ma faci de ris liviu 🙂

 6. virtu

  @happyday…Prevx are o detectie mai buna fata de multe produse recunoscute international . Nu sunt un fan al detectiei cloud dar este clar ca un produs care foloseste aceasta tehnologie devine in timp mult superioara fata de unu care se bazeaza doar pe module fixe (inclusiv HIPS sau BB) fara mod de invatare.

  1. happyday

   nu te pot contrazice si nici nu pot fi de acord cu tine 🙂 pentru ca nu stiu nimic despre prevx asta, in afara de ce-am citit prin presa de specialitate (articole care abordau la modul tangential produsul, deci nimic semnificativ) .
   comentariul de mai sus avea un cu totul alt substrat 🙂 .

  2. bcman

   Aici trebuie sa te contrazic. Un antivirus cloud nu poate oferi (tot timpul) o protectie mai buna decat un HIPS. Un AV cloud e ca un av normal, doar ca baza de date e stocata pe un server. Astfel, singurele avantaje sunt consumul mic de resurse si o scanare rapida. In rest, protectia e chiar mai slaba (in caz ca n-ai net).

 7. Liviu

  @virus2009 .Am nevoie de acele programe care ruleaza ”langa av” sper sa ma intelegi 😉 .

 8. virus2009

  daca nici pe tine nu te mai inteleg ,nu mai zic nimic,am tacut 🙂

 9. nstoica

  de ceva timp incoace aud de avira numai daca este vorba de alarme false…nu inteleg care e treaba. daca scoti advanced heuristics nu mai detecteaza nici 50% din ce detecta odata…
  pe mine nu ma deranjeaza cat ram imi consuma bitdifender, ci daca imi ingreuneaza procesorul. din cauza procesorului sunt freez-urile.
  prevx este o solutie de securitate destul de buna. este prima de tip cloud. nu inteleg de ce tot afirma panda ca al lor cloud antivirus ar fi primul…de prevx stiu ca e de tip cloud de vreo 4-5 ani cand habar nu aveam ce inseamna cloud computing si chiar daca aflam pe atunci oricum nu ma interesa, iar de panda cloud am auzit de maxim 2 ani…corectati-ma daca gresesc!

Leave a Reply